Skocz do zawartości

[10699] zyankali 07 by Iron

Iron

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Nie widzę nic złego w pisaniu podzespołów po angielsku , dzięki temu ktoś zza granicy może zauważyć czy to masę konkretnej części czy inny element. A skoro nie czujesz się gorzej niż "lepiej jak prosty lud" to czemu w twojej sygnaturze jest Scott Racing Pro Owner, a nie właściciel wyścigowego pro scott'a ? Nie popadajmy w skrajności to że ktoś zna angielski i to wykorzystuje w obecnych czasach nie jest raczej jakąś tajemną wiedzą dla garstki wybranych rycerzy jedi :)

A skoro nie czujesz się gorzej niż "lepiej jak prosty lud"...

przetlumacz na nasze?

ilu macie gosci na stronie, ktorzy wladaja angielskim jako pierwszym jezykiem?

masz racje lookas z moja sygnatura. nie zwrocilem na to wczesniej uwagi. ta sygnaturke dostalem w prezencie od jednego z uzytkownikow.

calym sercem popieram nauke jezykow obcych. z drugiej jednak strony to jest forum polskie. zastanawiam sie ilu z tych poliglotow bierze czynny udzial w dyskusjach na zagranicznych forach? czyzby za wysokie progi?

swoboda komunikacji po angielsku, albansku czy hebrajsku nie powinna upowazniac do kaleczenia polskiej mowy i tworzenia swego rodzaju mieszanki...np. pol-ang'u.

po pierwsze, szybkie wytłumaczenie;) ang nazwy są wymogiem na forum lb, a stamtąd kopiowałem swój post i już z lenistwa nie zmieniałem.

po 2, bez OT mi tutaj ;p

co do zacisków, zamówiłem czerwone ;p , kupiłem, czekam ...już ponad 2 miechy, ale może sie doczekam ;p

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...