Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Nie widzę nic złego w pisaniu podzespołów po angielsku , dzięki temu ktoś zza granicy może zauważyć czy to masę konkretnej części czy inny element. A skoro nie czujesz się gorzej niż "lepiej jak prosty lud" to czemu w twojej sygnaturze jest Scott Racing Pro Owner, a nie właściciel wyścigowego pro scott'a ? Nie popadajmy w skrajności to że ktoś zna angielski i to wykorzystuje w obecnych czasach nie jest raczej jakąś tajemną wiedzą dla garstki wybranych rycerzy jedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 A skoro nie czujesz się gorzej niż "lepiej jak prosty lud"... przetlumacz na nasze? ilu macie gosci na stronie, ktorzy wladaja angielskim jako pierwszym jezykiem? masz racje lookas z moja sygnatura. nie zwrocilem na to wczesniej uwagi. ta sygnaturke dostalem w prezencie od jednego z uzytkownikow. calym sercem popieram nauke jezykow obcych. z drugiej jednak strony to jest forum polskie. zastanawiam sie ilu z tych poliglotow bierze czynny udzial w dyskusjach na zagranicznych forach? czyzby za wysokie progi? swoboda komunikacji po angielsku, albansku czy hebrajsku nie powinna upowazniac do kaleczenia polskiej mowy i tworzenia swego rodzaju mieszanki...np. pol-ang'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 po pierwsze, szybkie wytłumaczenie;) ang nazwy są wymogiem na forum lb, a stamtąd kopiowałem swój post i już z lenistwa nie zmieniałem. po 2, bez OT mi tutaj ;p co do zacisków, zamówiłem czerwone ;p , kupiłem, czekam ...już ponad 2 miechy, ale może sie doczekam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Już zmacałem te twoje zaciski i pewnie na dniach Ci je Wojciech wyśle Piękne są! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ale juz macane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2007 zmiana kółek i rower już łapie sie do 10kg klubu aktualizacja w 1 poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ładnie Kółeczka chyba z RDX-a jak widzę M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 temat zamykam, i zostawiam rozpiskę , może ktoś skorzysta z wag w niej zawartych. Sam rower już nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.