DuzyMarek Napisano 9 Czerwca 2007 Napisano 9 Czerwca 2007 Szanowna Administracjo . Na wstępie pragnę wyrazić swoje uznanie dla poczynań Administracji w zakresie obsługi Naszego Wspaniałego Forum... ...bla bla bla, starczy tego lizusowania , do rzeczy. Coś się stało z shoutboxem i nie pokazuje polskich liter (z wyjątkiem "ó"). Próbowałem zmienić kodowanie strony, ale nie pomogło. Co ciekawe, gdy klikam na "Shout Now" to wiadomość pojawia się na żółtym tle najpierw i wtedy są jeszcze widoczne polskie litery, ale gdy żółte tło znika to polskie litery razem z nim. Pozdrawiam, DuzyMarek.
Lukas_Mako Napisano 9 Czerwca 2007 Napisano 9 Czerwca 2007 u mnie też jakieś cuda na kiju się dzieją zamiast polskich znaków wszędzie są znaki zapytania:(
QWEY564 Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 u mnie dzisiaj SB nie ma w ogóle... taka ciekawostka
Sixer Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 Już są polskie znaki Mi też od jakiegoś czasu shout znika i pojawia się
QWEY564 Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 macie shout boxa?? ja mam tylko szarą plamę(jakby nikt nic nie pisał)... no i jeszcze mam starego favicona(to minilogo przy adresie strony)
QWEY564 Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 to może jakiś pomysł dlaczego ja nie mam?? PS w domowej sieci mam na jednym kompie normalnie SB i nowe logo a na drugim stare logo i brak SB... :/ a możecie dodawać już zdjęcia do profilu(bo dostałem maila z informacją że niby już można)?
DuzyMarek Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Napisano 10 Czerwca 2007 Ja maila nie dostałem, ale zauważyłem u kogoś, że ma i sam też dodałem . A SB teraz to w ogóle jest nie tylko na stronie głównej, ale w każdym miejscu na forum w którym aktualnie się znajdujemy. Dobry pomysł .
Schwefel Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 to może jakiś pomysł dlaczego ja nie mam?? PS w domowej sieci mam na jednym kompie normalnie SB i nowe logo a na drugim stare logo i brak SB... :/ Jest to spowodowane tym, że przeglądarka zapisuje grafikę żeby później jej nie przetwarzać. W FF w narzędziach masz opcję wyczyść prywatne dane.
QWEY564 Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 że też o tym nie pomyślałem... dzięki... no i teraz wszystko ładnie śmiga... Ooo! forum ma nową szatę graficzną!! -kiepski żarcik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.