Skocz do zawartości

[Shoutbox] Brak polskich liter

DuzyMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szanowna Administracjo ;).

Na wstępie pragnę wyrazić swoje uznanie dla poczynań Administracji w zakresie obsługi Naszego Wspaniałego Forum...

...bla bla bla, starczy tego lizusowania ;), do rzeczy. Coś się stało z shoutboxem i nie pokazuje polskich liter (z wyjątkiem "ó"). Próbowałem zmienić kodowanie strony, ale nie pomogło. Co ciekawe, gdy klikam na "Shout Now" to wiadomość pojawia się na żółtym tle najpierw i wtedy są jeszcze widoczne polskie litery, ale gdy żółte tło znika to polskie litery razem z nim.

Pozdrawiam,

DuzyMarek.

Napisano

to może jakiś pomysł dlaczego ja nie mam??

PS w domowej sieci mam na jednym kompie normalnie SB i nowe logo a na drugim stare logo i brak SB... :/

a możecie dodawać już zdjęcia do profilu(bo dostałem maila z informacją że niby już można)? ;)

Napisano

Ja maila nie dostałem, ale zauważyłem u kogoś, że ma i sam też dodałem ;).

A SB teraz to w ogóle jest nie tylko na stronie głównej, ale w każdym miejscu na forum w którym aktualnie się znajdujemy. Dobry pomysł :(.

Napisano
to może jakiś pomysł dlaczego ja nie mam??

PS w domowej sieci mam na jednym kompie normalnie SB i nowe logo a na drugim stare logo i brak SB... :/

Jest to spowodowane tym, że przeglądarka zapisuje grafikę żeby później jej nie przetwarzać. W FF w narzędziach masz opcję wyczyść prywatne dane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...