Badb Catha Napisano 8 Czerwca 2007 Napisano 8 Czerwca 2007 Witam, Chciałbym się dowiedzieć, czego będę potrzebował do wymiany kilku pękniętych szprych od strony kasety w tylnym kole. Nie wiem, czy to będzie ważne, ale jest to koło od crossa 700c. Oczywiście wiem, że to będzie odpowiednia szprycha i koło :wink: . Chodzi mi o klucze jakie będę musiał do tego użyć.
mico102 Napisano 8 Czerwca 2007 Napisano 8 Czerwca 2007 Będzie Ci tylko potrzebny klucz do centrowania
Badb Catha Napisano 8 Czerwca 2007 Autor Napisano 8 Czerwca 2007 A co z kasetą? Za diabła nie mogę wcisnąć do dziurki (dziurka zaraz przy kasecie) mojej nowej szprychy. Jaki jest na to sposób?
mico102 Napisano 8 Czerwca 2007 Napisano 8 Czerwca 2007 Musisz zdjąć kasetę. Będzie Ci potrzebny klucz do kaset i bacik ( ostatnio trochę o nim było ).
muzycom Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Jak nie masz bacika, a kaseta nie jest zapieczona to wystarczy Ci zwykła gruba szmata do podłogi oraz wola walki
delfik Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 klucz do kaset i bacik. Jesli klucz do kaset jest bez rekojesci to jeszcze klucz płaski lub żabka lub francuz. http://www.bikeworld.pl/rower/artykul/754/3/ :arrow:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.