Żbik2 Napisano 7 Czerwca 2007 Napisano 7 Czerwca 2007 Witam. Piszę sobie mój pierwszy post, chcę załączyć kilka fotek do opisywanego problemu. Na dole widnieje "okienko Załączniki". Max wielkość pliku 500k. Ok. Wrzucam 2 pliczki po ok 150 kB, podgląd postu, wszystko ok. Małe poprawki następny podgląd i jeszcze następny aż tu nagle zmieniło mi się ip, bo korzystam z Neostrady i po podglądzie wywala błąd autoryzacji. Dobra, zalogowałem się jeszcze raz ,ale pisząc np. teraz mam max wielkość załączanych plików 75.73 kB. A w: "Zarządzaj aktualnymi załącznikami (0)!! Czyli mam: "Użytą przestrzeń dostępna dla załączników 424.27k z 500k" a nie mam niby żadnych do wybrania. Jak je skasować żeby znów mieć tą wolną przestrzeń. Już prawie monitor pobiłem taki zły jestem. Pzdr.
jurasek Napisano 8 Czerwca 2007 Napisano 8 Czerwca 2007 masz problem ? u góry masz przycisk szukaj wsród tematów które pojawiły sie po wpisaniu w szukajkę hasła zdjęcia pojawił sie również ten najpierw plik na serwer, potem linkiem do postu witam i pozdrawiam miłej zabawy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.