grzegorz1974paszek Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Czy klamki z regulacją ciągu np sd7 będą współpracować z hamulcami szosowymi[prosta kierownica]? --- 09.06.07.: Nie wiecie!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 powiem tak... te klamki sa skonstuowane, aby wspolpracowac z v brake. teoretycznie mozesz je polaczyc z hamulcem szosowym, poniewaz zarowno v brake jak i hamulec szosowy jest sterowany przy pomocy linki. nie jestem natomiast w stanie powiedziec ci jaka jakosc hamowania zapewni ci taka kombinacja. przy okazji doloz pare groszy i kup slownik ortograficzny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 wydaje mi sie, ze kalmki szosowe wybieraja tyle linki, co klamki od cantileverow, zatem klamka od vek z hamulcem szosowym nie bedzie dzialala znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Doloze. wydaje mi sie, ze kalmki szosowe wybieraja tyle linki, co klamki od cantileverow, zatem klamka od vek z hamulcem szosowym nie bedzie dzialala znakomicie. Tak , ale te klamki[sd7] mają regulacje ciągu.Tak myślałem -dolne położenie=szosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati15 Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 popieram wypowiedź bialykom moj sasiad tez tak mial i musial wymienic te klamki bo do dupy chodzily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.