bajkerboy Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Elo Co tu dużo pisać... Polecacie UFO plast czy nie? POZDRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajkerboy Napisano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Proszę o komentarze. PLEASE>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajkerboy Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Moge liczyć na jakieś opinie? Ktoś jedździ w tych ochraniaczach? w kamizelce, zbroi, nagolennikach, rękawicach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Z tego co wiem to UFO zajmuje się raczej ochraniaczami do zastosowania na motocyklu... ale myślę, że na rowerze też mogłyby się sprawdzić, musiałbyś je poprostu przymierzyć i zobaczyć czy nie krępują zbtnio ruchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 ja kupiłem żółwia marki UFO, jest to produkt zrobiony we Włoszech i tam też go kupiłem po okazyjnej cenie. używałem i używam go do jazdy na nartach...i póki co sprawdza się, i skończył się problem z wyziębieniami nerek, albo obtarciem sobie pleców-a to sie nierzadko zdarza w fr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.