maniak92 Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 witam , jak przesylac dane z kompa do komy poprzez kabel USB ?? telefon jaki posiadam to samsung e-250
piotrek89xc Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 Jeśli masz dołaczoną płytke ze sterownikami ( i xp zainstalowanego) to podpinasz kabel,wkładasz płytkę, instalujesz sterowniki (jak wyskoczy okienko to bierzesz, żeby sam wyszukał płytki ze sterownikami z napedzie) potem instalujesz program np. FMA i gitara
maniak92 Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Napisano 5 Czerwca 2007 no wlasnie nie mam tej plytki ze sterownikami .. moglby ktos podrzucic jakis link ?
bartekgib Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 A telefon nie wyświetla się jako dysk dodatkowy ? Bo dzisiaj wiele telefonów tak się pokazuje, a zwłaszcza te z kartami pamięci ( jak np. własnie E-250 ). Pozdrawiam !
maniak92 Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Napisano 5 Czerwca 2007 jak podpinam kome pod usb to komp nie znajduje urzadzenia nie wiem juz co mam robic
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Czerwca 2007 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2007 Najlepiej kupić dzyndzel BT i problem z głowy tanie to a i sprawdza się dobrze Pytanie tylko czy twoja komóra ma Bt ale to inna bajka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.