suchyy Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Aż mi głupio zadawać, ale kwestie techniczne są mi dość obce ;] Kupiłem piaste: Co to jest to okrągłe coś i dlaczego takiego nie dostałem ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 To jest uszczelka. Nie dostałes jej bo pewnie masz ją założoną na piaście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam To jest gumowa nakladka na mocowanie center lock. Jak nie masz tarczy to powinienes miec cos takiego na piascie. Ja dostalem takie do piast. Raczej to z uszczelka nie ma nic wspolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 hmm może faktycznie to nie uszczelka, nie miałem kontaktu z piastami na tarcze top mogłem sie pomylić. u mnie w każdym bądź razie podobnie wygląda uszczelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 pisanie odp bez podstawowej wiedzy:) oczywiscie ze nakladka na mocowanie tarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchyy Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dzięki. Zadzwoniłem i powiedzieli że jak przyjdę to mi wygrzebią gdzieś taką nakładkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 nabiał pisałem bo chciałem przynajmniej pomóc, anie to co ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.