tymon_tm Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 (to wcale nie jest ogłoszenie towarzyskie :030: ) z okazji nowego sezonu, ładnej pogody i odrobiny (..może odrobiny więcej) wolnego czasu, przyszło mi do głowy, że największym minusem kolarstwa jest.. niedostatek płci pięknej :030: wiem jednak, że jest Was trochę w lublinie i okolicach, wiem też, że po kilku godzinach na drodze nie ma to jak widok warkoczy wystających spod kasku :030: ale do rzeczy.. jeśli reprezentujesz tę drugą, właściwą płeć, odpowiada ci wiek 'studencki', jeździsz na szosie i żeby było śmieszniej - masz ochotę na drugą parę kół za/przed/obok Ciebie - to może ewentualnie dałbym się jakoś namówić na wspólne obracanie stopami :030: kontakt ze mną - najlepiej przez priv (..a potem zobaczymy :030: ) pozdrawiam serdecznie
frondziak Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 najlepiej zrobić tak: wybierasz się scieżką rowerową nad zalew, jadąc w strone zalewu i nad samym zalewem obserwujesz lachony, a następnie wyrywasz lachona powodzenia
grzelcio Napisano 7 Czerwca 2007 Napisano 7 Czerwca 2007 daj ogłoszenie, np. takie jak: http://www.joemonster.org/article/7426/zap...ie-poszukiwania
kuczy Napisano 7 Czerwca 2007 Napisano 7 Czerwca 2007 wybierasz się scieżką rowerową nad zalew, jadąc w strone zalewu i nad samym zalewem obserwujesz lachony, a następnie wyrywasz lachona No do tego jakbyś ze 2 miesiące nie smarował łańcucha to każda panienka jest twoja Nie byłoby żadnej, która by sie za tobą nie obejrzała
Qavtan Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 Może do klubu się zapisz, nie ma koedukacyjnego, ale kobiecy jest w MKS Start
tymon_tm Napisano 27 Czerwca 2007 Autor Napisano 27 Czerwca 2007 wyrywanie znad zalewu jest dla amatorów, poza tym miałem na myśli jeżdżenie a MKS start być może sekcję nadal posiada, ale klub (kita peugeot) juz nie istnieje, za co sz.p. kicie serdecznie wszyscy dziękujemy - tym sposobem mamy w lublinie 1 (czyt. jeden) klubów kolarskich..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.