Rulez Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Tak jak w temacie - jakie opinie ? Albo , gdzie indziej mogę to kupić : http://www.bikom.pl/product_info.php?manuf...860333d929303fd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Ja u nich kupowałem i składałem kółka. Znam te sklep i właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Parę rzeczy kupowałem u Marcina. Uczciwy i poważny człowiek Ceny też ma w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 OK. Dzięki. --- 12.06.07.: Ten pan Marcin to nie do końca taki uczciwy W ofercie czytamy : Przy zamówieniach do 500 zł doliczamy 16 zł do wartości towaru. Natomiast przy wartości zamówienia powyżej 500 zł wysyłka gratis! A za siodełko które kosztuje 599 zł ,doliczył 12 zł kosztów wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Uzupełnienie. Mimo, że doliczył tą wysyłkę, to jest rzeczywiście uczciwym sprzedawcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.