Skocz do zawartości

[Kola] Czy te kółka wytrzymają jazde po lesie

homik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

obręcze wytrzymaja bo to przecież dm 24 czyli do cięższych zastosowań, ale piasty i szprychy jakieś mniej znane. Całe koła tez waża pewnie swoje, bo o ile dobrze pamiętam same obręcze coś koło 700gram.

Napisano

Otóż to ważę 61 kilo schudłem na biku troszkę ;) myślę że wytrzymają pode mną trochę co do szprych kolega napisał że są dobre no a piasty nie wiem zobaczymy ile wytrzymają na razie czekam na kółka

Napisano

jeżdze na tych szprychach, tylko że na srebrynch. mam do tego obrecze alexrims ace18 i piasty shimano lx. moja waga to 65kg. i lubie ostrzej pojezdzić. ani razu ich nie scentrowałem a szprychy bdb sa.;] czyli dm 24 wytrzymia i ciebie. tyko o pisty bym sie bał. bo to jakiś szit może być.

Napisano

Ale już po ptokach kółka zamówiłem te białe zobaczymy po prostu musi ktoś być pierwszy kto jest przetestuje

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jak na razie bardzo dobrze zero luzów jeszcze :D Centry też nie zrobiłem hehe jak dla mnie lepszych na razie nie potrzeba. Ostrzegam przed tym panem ja na przykład bardzo długo czekałem na przesyłkę a potem dostałem dwa tylne szybkozamykacze do kół. Nie wystawiłem jeszcze komentarza bo bym wystawił negatywa a nie chcę też dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...