homik Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Witam mam pytanko czy może ktoś ma takie kółka i wie czy wytrzymają jazdę po lesie i od czasu do czasu male hopke http://www.allegro.pl/item199866683_hit_al..._black_2_0.html
Carbon Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 moze nie mam takich kolek jednak sadze ze spelnia twoje wymagania.
marcin1212 Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 obręcze wytrzymaja bo to przecież dm 24 czyli do cięższych zastosowań, ale piasty i szprychy jakieś mniej znane. Całe koła tez waża pewnie swoje, bo o ile dobrze pamiętam same obręcze coś koło 700gram.
nabial Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 kola wytrzymaja, a to ile to zalezy od tego ile wazysz i jak umiesz amortyzowac skoki i przeszkody - technika podstawa
homik Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Napisano 3 Czerwca 2007 Otóż to ważę 61 kilo schudłem na biku troszkę myślę że wytrzymają pode mną trochę co do szprych kolega napisał że są dobre no a piasty nie wiem zobaczymy ile wytrzymają na razie czekam na kółka
omen Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 jeżdze na tych szprychach, tylko że na srebrynch. mam do tego obrecze alexrims ace18 i piasty shimano lx. moja waga to 65kg. i lubie ostrzej pojezdzić. ani razu ich nie scentrowałem a szprychy bdb sa.;] czyli dm 24 wytrzymia i ciebie. tyko o pisty bym sie bał. bo to jakiś szit może być.
homik Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Napisano 3 Czerwca 2007 Piasty chodzą po allegro po 75 zł to chyba aż taki sh*t nie jest
omen Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 ale tylko w mkbike.pl są, nigdzie indziej ich nie widze. popytaj innych użytkowników o te piasty tak dla pewności.;]
homik Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Napisano 3 Czerwca 2007 Ale już po ptokach kółka zamówiłem te białe zobaczymy po prostu musi ktoś być pierwszy kto jest przetestuje
homik Napisano 9 Lipca 2007 Autor Napisano 9 Lipca 2007 Jak na razie bardzo dobrze zero luzów jeszcze Centry też nie zrobiłem hehe jak dla mnie lepszych na razie nie potrzeba. Ostrzegam przed tym panem ja na przykład bardzo długo czekałem na przesyłkę a potem dostałem dwa tylne szybkozamykacze do kół. Nie wystawiłem jeszcze komentarza bo bym wystawił negatywa a nie chcę też dostać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.