Przeor Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Przejechałem w nich około 500 km. Jak na razie wrażenia bardzo pozytywne. Wkładka bardzo wygodna, nie spłaszczyła sie po praniu. Najdłuższy zrobiony w nich dystans to 125km, żadnego bólu, ani otarć. Ze szwów nie wystaja żadne nitki, nic się nie pruje. Przy 175cm i 75kg wagi, wziąłem rozmiar M. Siateczka nie uwiera, w ogóle spodenki są bardzo wygodne. Krój ułatwia robienie siusiu :lol: , nie trzeba ściągać szelek ani zbytnio się wykrzywiać. Cena to 119zł. Można je obejrzeć tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 a mają gumki na nogawkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Teraz nie znajdziesz już spodenek kolarskich bez gumek na nogawkach, to jest standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Znajdziesz bez gumek, jak mocno poszukasz ale te akurat mają gumeczki. Życie bez gumek byłoby smutne :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzieki za odpowiedz bo też nad nimi się zastanawiałem gdyż fajnie wyglądają i w ogóle a na zdjęciu nie mogłem "wyczytać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi