Sintesi Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 mycie myjka wysokocisnieniowa to ryzykowna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Zalezy z jakiej odleglosci/ jakim cisnieniem sie myje... przeciez to oczywiste- jak zanuzysz rower w wodzie przejezdzajac przez strumyk to raczej nic sie nie dostanie przez uszczelnienia, ale jak sie przywali z wysokiego cisnienia to sie nie ma co dziwić... trzeba z głową Panowie/Panie z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ...jesli chodzi o mycie to staram sie niskim cisnieniem... zawsze uszczelki sa narazone na dzialanie silnego strumienia... a co do WD40 to radze sie 2 razy zastanowic... pamietajcie ze jest to srodek penetrujacy... chyba byla juz jakas rozprawka na temat WD40 ... polecam ... madrzy ludzie sie wypowiadali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz43 Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 ja nie patrze sie na nic tylko ma byc caly czysty, no prucz mojej krowki bo bede mial dupe mokra trzymam rower w domu wiec nie moge sobie za bardzo pozwolic na brod nic sie nie dzieje prucz tego ze lepiej i ciszej chodzi bo nie trze mi wszechobezny piach w hamulcach, przerzutkach, kolo suportu, przynajmniej trze klockami a nie pasta scierna ze zmielonego piasku mam suport xt, piasty xt i nie wyglada to jakby miala sie tam woda dostawac, inaczej ze sterami tam nie psikam z 10cm, za to naped jak najblizej, po wyjezdzie z myjni czuje ze lancuch jest suchy, po myciu tylko smarowanko, boje sie o linki i pancerze no ale trudno w myjce raczej nie mozna uzywac dyszy rotacyjnej - (kolega kiedys sobie lape pocial i pozdrapywal lakier) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.