Skocz do zawartości

[Pomoc] Zadanie z Excela ! Bardzo proszę o pomoc

bartekgib

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ! Otóż mam do wykonania zadanie z excela. Cała klasa ma to do zrobienia, ale nikt nie wie jak je zrobić. Powód : nauczyciel. Mamy takiego nauczyciela, że nic nie wytłumaczy, a jedynie wymaga. Proszę pomóc mi i klasie z tym zadaniem.

Jeżeli ktoś je zrobi - proszę wysłać je na : bartekgib@o2.pl

Oczywiście zadanie ma być zrobione funkcjami.

NIE MOGĘ TEGO WSADZIĆ NIGDZIE NA SERWER ! Proszę podawać swoje e-maile jeżeli ktoś jest mocny z Excela ...... Praca jest mi potrzeban na jutro, dlatego czekam dzisiaj do 24.00 ........ Proszę o pomoc ! ! !

Z góry DZIĘKUJE I POZDRAWIAM !

Napisano

Nie. Chodzi o obliczenia. Tam są podane zawody sportowe, i masz obliczyć punkty danych zaowdników, itd. Ale to już są takie złożone funkcje .......

JEŻELI JEST KTOŚ W STANIE ZROBIĆ MI I KLASIE TE ZADANIE - PROSZĘ O PODANIE E-MAILA ! ! ! ! !

E-MAIL ZWROTNY : bartekgib@o2.pl

Pozdrawiam !

Napisano

marcin1212 - widziałem date napisania posta :D jednak nie zauważyłem wiadomości z oznajmieniem światu, że rozwiązywać tego już nie trzeba :) więc jak coś to kilka zadań z tego rozwiązałem i mogę wysłać...

Napisano

Zadanko już rozwiązane dawno, nie wiedziałem tylko jednego jak zrobić i do tej pory nie wiem ;). Ale chętnie się dowiem czy te moje wypocinki zdały się na coś ;).

Napisano

Zadanie oddane, zobaczymy jak to będzie z oceną ........ Dziękuję Ci Marku bardzo, bardzo, bardzo Ci Dziękuje ! ! ! Pozdrawiam !

P.S. Sam bym do tego nie doszedł. A facet od infy wymaga, ale nie tłumaczy nic ........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...