Travis Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Mam rmaę LF Dragstar o i kupiłem do niej suport truvativ giga pipe team DH o dlugosci 118. Czy bedzie on dobry do ramy LF wraz z napinaczem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Suport dobiera się do korby a nie do ramy, najpierw kupujesz korbę a potem suport do niej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Travis Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Mam zamiar kupic korbę Dartmoor rebel czy w takim wypadku bedzie pasowało wszystko?? Codzi mi o to czy suport truvativ DH 118/68 bedzie pasował do korby dartmoor rebel i do napinacza i do ramy LF dragstar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Z informacji podawanych w necie wynika że ta korba przystosowana do suportów o długości 113mm, czyli wynika z tego że będziesz miał delikatnie skopaną linię łańcucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 No i się wyjaśniło , 5mm to nie w kij dmuchał. Masz za długi suport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Travis Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 a jak kupie 113 to wejdzie wtedy napinacz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A jaki napinacz chcesz zamontować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Travis Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 TRUVATIV BOXGUIDE. A jak by zostalo jeszcze troche miejsca luzu to podkladke dystansowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Rebel to korba 2 tarczowa, napinacz boxguide stosuje się z korbami jednoblatowymi....trochę nie rozumiem Twojej konfiguracji:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Travis Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Przeciez 1 tarcze mozna odkrecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Nie wspominałes ze z jednym blatem bedziesz jeździł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Travis Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Mój bład. Nie wiedziałem ze to istotne. Czyli tak jak pisalem wyzej czy wszystko bedzie ok czy trzeba suport wymieniac CZyli bedzie to wszystko wspólgrało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 No to niestety czeka Cię trochę kombinowania bo linia łańcucha powinna wynosić minimum 50mm z tym napinaczem, nie wiem czy bedziesz w stanie to osiągnąć z korbą dwublatową, no chyba że będziesz używał tylko mniejszej tarczy, ale wtedy też czekają Cię spore przeróbki bo boxguide obsługuje tarcze od 34z, niech wypowie sie ktoś kto jeżdzi z takim zestawieniem to zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Travis Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A co zrobić żey było dobrze?? Moze kupie suport na 113 i zrezygnuje z napinacza wtedy bedzie ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Teoretycznie najlepszy byłby suport 115mm..tyle tylko że takich nie ma, możliwe że będzie to działało z Twoim 118mm suportem, w zestawie są jakieś podkładki regulacyjne więc mżliwe że uda się wyregulować prowadnice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Travis Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 To moze leprzym wyjsciem bedzie kupno innej korby?? Może znacie jakas korbe do 170zl ktora bedzie dobra(1 rzedowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 A może dać podkładki 2 mm pod blat? Tylko wtedy może być troche mniej sztywny blat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.