BIKER42 Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Jeśli ktoś byłby zainteresowany to serdecznie zapraszam! Szczegóły na www.augustyn.gower.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiSssteR Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Chetnie bym wzial w Niej udział... jednakze przerazaja mnie te kilometry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi122 Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 całkiem fajna trasa...a co do kilometrów, to nie są przerażające odcinki. Szkoda tylko, że ja z drugiego końca Polski jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiSssteR Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 sa przerazajace bo ja od ponad 2 lat prowdaze siedzacy tryb zycia ;/ wlasnie zamowilem Radona PRO "Storm" i w przyszlym tygodniu bede go odbieral... wiec nie zdaze z kondycja nadrbic zeby dac rade w tej Peilgrzymce mam 20 kg ponad norme wiec ehh ale 2 Sierpnia wychdozi od Nas Piesza Pielgrzymka na Jasna Gore wiec ide 300km pieszo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.