Rulez Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Naprawdę szkoda kasy , jeśli sie nie ma pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Rozumiem, że powności co do 17. Do 19 liczę na 100% pewność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 19" na 99,9% będzie ok, 17" przy jeździe po płaskim, czy lekkim terenie, dawała by radę , ale już np. przy stromych podjazdach czy ostrych zjazdach były by problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 w 19 jedyna problematyczna rzecza moze byc przekrok w podbramkowych sytuacjach mwegrzyn - ten lapiere jest b ladny, ale na tym koniec jego zalet i nie wciskaj znowu malpiego kitu byle sprzedac cos ze swojego(?) sklepu, bo nie 1 raz piszesz takie cudenka, ze az strach a co do wypowiedzi MrJ, byc moze jezdzilo mu sie fajnie, bo wczesniej smigal na gorszej ramie, byc moze wychwalil z innego powodu, nie mam zamiaru dociekac, przyznaje, ze nie jezdzilem na el nino, ale rama to czysta matematyka, wystarczy przejechac sie na kilku rowerach i juz mozna trafnie okreslic zachowanie w kazdej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 W takim razie jeszcze raz dziękuję wam za naprowadzenie mam nadzieję na dobrą drogę i będę zadowolony z zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 mwegrzyn - ten lapiere jest b ladny, ale na tym koniec jego zalet i nie wciskaj znowu malpiego kitu byle sprzedac cos ze swojego(?) sklepu, bo nie 1 raz piszesz takie cudenka, ze az strach W przeciwieństwie do ciebie , ja wiem o czym pisze , natomiast ty w wielu przypadkach piszesz nie sprawdzone informację , i upierasz się na sile . Co prawda juz to pisalem , ale może przypomnę , ja nie mam sklepu , chyba nawet bym nie chcial. Ale co tam , jak mam mieć to mam , hihi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam, Prosze o pomoc w wyborze ramy: - zastosowanie xc/mtb - waga ponizej 2000g - rama pod vbrake - wymienny hak - rama musi być nowa - rama pod rowerzystę ważącego 75 kg, mój wzrost 180cm - cena do 500 zł poszperałem trochę w Internecie i znalazłem No Saint Urian co myslicie o tej ramie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Panowie dziękuję wam bardzo z całego serca, że dokonałem właściwego wyboru. Po pierwszej jeździe na El Nino mogę powiedzieć cód miód orzeszki - 17 cali byłoby zdecydowanie za mało. Jeszcze raz dzięki Mimo, że dopiero 23 km przejechałem na tej ramce mogę ja polecić, w tej cenie ciężko o coś równie dobrego i sprawdzonego, sztywność jak dla mnie ok. M45 jeśli mogę coś polecić to Accent El Nino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.