Sekman Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Wedlug tego katalogu http://rowery.onet.pl/4,35,139084,6286,kel...gic,sprzet.html powinienem miec mostek z Qbixa. Otoz w mojej maszynie jest mostek ale Ritchey Pro! Wiem ze jest drozszy ale czy to jakis blad na stronie, czy sprzedawca podmienil mi czesci? Reszte sprawdzajac, nie zgadzaja sie rowniez stery - mam takze Ritchey'e ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 To jest normalne, że producent może zmienić podwykonawcę. tu masz też Ritheya http://www.allegro.pl/item201703470_nowy_k...dz_oferte_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Jak widac na fotce na stronie ktora pokazales i stronie kellysa http://www.kellys-bicycles.com/index.php?m...83&pID=9122 powinienes miec mostek taki jaki masz Blad na stronie onetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 lepiej sprawdzaj wg. oficjalnej strony Kellys Magic 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Powinieneś mieć Ritchey-a ...i masz więc wszystko ok:-) Swoją drogą w tym roku Kellys się nie popisał z Magic:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deith Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Zreszta na zdjeciu widac ze to ritchey a nie kbix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam. To jest cytat ze strony kellysa: ,,Producent zastrzega możliwość zmiany specyfikacji bez uprzedzenia.'' Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekman Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Noo to dobrze A co do tego rocznego Magica to mialem wybor i wybralem z 2006 roku. Chyba zrobilem dobrze, w szczególności ze dalem tylko 2 kafle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondziu Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 no pewnie ze dobrze. magiki z 07 są ubogieeeee! a w magikach nigdy setów mostkowych kbixa nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadlubek Napisano 2 Maja 2008 Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 odnawiam temat czy wiecie może ile wynosi miara grubości osi mostka i kierownicy w magicu z 2006 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łysol69 Napisano 2 Maja 2008 Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ?? Nie wiem czy o to chodzi, ale miara osi mostka kojarzy mi się z szerokością rury sterowej - 1 i 1/8 cala, czyli jakieś 28,6 mm z tego co pamiętam. Kierownice (a więc i mostki) są produkowane w dwóch standardach - 25,4 i 31,8 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadlubek Napisano 2 Maja 2008 Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ja wiem, tylko czy w magicu z 2006 produkowany były z osia 25,4 czy 31,8 m ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.