Root Admin Mieciu Napisano 2 Czerwca 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 moze jest tu ktos, kto sie na tym zna. Asus GeForce 8800 GTS 320MB SLI PCI-Express kupilem cos takiego.. tzn za kilka dni mi przyjdzie paczka, ale nie wiem za bardzo czy to dobry wybor, jakies plusy, minusy, zalety. Ma SLI, to wiem i ze moze za miesiac lub dwa dokupie blizniaka i sobie go podepne pod niego.. bedzie to jakos chodzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Przyzwoity sprzęt, ma shadery w wersji 4.0, 96 pixel i vertex shaderów, podkręca się dobrze. Choć osobiście bym dopłacił do wersji 640MB Wąskim gardłem może być magistrala pamięci 320bit vs 512bit u Ati ale to może być problemem jak wyjdą giery w pełni wykorzystujące możliwości DX10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 ale jak sie druga taka podepnie to chyba nie bedzie problemu? + intel quad core ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avat Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Ta karta i tak za może rok nie pociągnie najnowszych gier na max detalach Ale i tak będziesz mógł sobie grać mniej więcej na wysokich przez 2-3 lata z 60+ FPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Ja palnuje wlasnie zakupic 7600 GS... zaplace 350 pln pogram na praktycznie max detalach w gry ktore mnie interesują , sprzedam po wakacjach . Nie gram duzo u mnie sie nie oplaca w to inwestowac - za szybko się to starzeje, zeby byl sens a na nowosciach mi jakos strasznie nie zalezy... praktycznie nie gram, a jak juz to w starsze tytuły, ale ostatnio mnie naszla chec na feara czy HL2 bo jeszcze nie mialem okazji przejsc. Kompa podkręce zmienie grafe i bedzie sie dalo za mala kase pograc. A teraz inwestowanie w karty pod DX10 i tak jest wogole nie oplacalne... moim zdaniem lepiej co roku kupować cos co w danej chwili zapewnia wystarczającą wydajność i co roku zmieniac... mniej sie straci a bedzie się cały czas w miare na czasie. Chociaz pewnie za rok to juz bede już musial porzucic single core na korzyść czegos wielordzeniowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 mam tego pentium d 3.4ghz i z przesiadki z athlona 2.1ghz nie widze zadnej roznicy.. no, prawie zadnej. a x1600pro w sumie daje rade, ale bez rewelacji.NFS MW przeciez przechodzilem kilka razy na gf3titanium200:) teraz to i tak bez roznicy ile to kosztuje. przesiadasz sie do normalnego kraju to zarabiasz takie same ilosci, tylko w innej walucie, a ceny są te same .. czyli tutaj mozna sobie poszalec kwestia oszczednosci nie gra wiekszej roli... a żeby to inaczej zobrazować: załóżmy: w polsce zarabiasz 5zl na godzine... tutaj tez zarabiasz 5.. tylko funtow w polsce paliwo stoi po 4zl.... tutaj niestety nie.. 1 funt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.