Skocz do zawartości

[obręcz] szukam odpowiedniej dla kumpla

MarcinN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mój kolega poszukuje obręczy na tył, pod tarcze, raczej na 36 szprych, jego waga to jakieś 90kg, a cena obręczy do 100zł max.

Kolega nie startuje w żadnych zawodach, jeździ xc, czasem agresywne ;) nie zależy mu jakoś bardzo na wadze.

Moja wiedza jest chyba zbyt mała jeśli chodzi o ten temat, dlatego też pytam się Was, póki co przyszła mi do głowy DT x455, co Wy na to?

Pozdrower.

Napisano

Alex FD26. Czarna 99, żółta 89.

Lekkie i mocne. Sam bede taką brał chyba na przód [jak mi się tarczówka nie odwidzi na przód ;)]

Napisano

mavic xm317, ja prawie rok temu dalem 85zl, waze 88-95 i zdarza mi sie wskoczyc do lasu na slikach 1.50, centrowane byly 3x przy przebiegu okolo 3tys km, ale byly to centry max 3-4mm, przy oponkach 2.10 nie sposob im cos zrobic, no chyba ze sie nie podnosi dupy przy wjezdzaniu pod krawezniki itp

Napisano

Jedyne pytanie jakie zadałem a propo xm317 to:

Ile mniej więcej mogą ważyć te mavici w wersji disc?

Cenę znam, bo już sprawdzałem.

Napisano

Sun rimsy niestety są chyba trochę za lekkie jak do takiej wagi, zresztą, po tym jak widziałem na zdjęciach jedną z ich obręczy do XC całą popękaną to dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...