MarcinN Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam, mój kolega poszukuje obręczy na tył, pod tarcze, raczej na 36 szprych, jego waga to jakieś 90kg, a cena obręczy do 100zł max. Kolega nie startuje w żadnych zawodach, jeździ xc, czasem agresywne nie zależy mu jakoś bardzo na wadze. Moja wiedza jest chyba zbyt mała jeśli chodzi o ten temat, dlatego też pytam się Was, póki co przyszła mi do głowy DT x455, co Wy na to? Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Alex FD26. Czarna 99, żółta 89. Lekkie i mocne. Sam bede taką brał chyba na przód [jak mi się tarczówka nie odwidzi na przód ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 mavic xm317, ja prawie rok temu dalem 85zl, waze 88-95 i zdarza mi sie wskoczyc do lasu na slikach 1.50, centrowane byly 3x przy przebiegu okolo 3tys km, ale byly to centry max 3-4mm, przy oponkach 2.10 nie sposob im cos zrobic, no chyba ze sie nie podnosi dupy przy wjezdzaniu pod krawezniki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ile mniej więcej mogą ważyć te mavici w wersji disc? Tak poza tym mój kumpel wskakuje na krawężniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam a moze single track'a ?? PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Single Track to zdecydowanie za ciężka obręcz do XC i moim zdaniem odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 sprawdz cene na allegro, czy gdzie tam masz zamiar kupic, ale nie sadze ze przekroczy 90zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Nabiał, ale a propo czego to mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Nabiał, ale a propo czego to mówisz? xm317 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Jedyne pytanie jakie zadałem a propo xm317 to: Ile mniej więcej mogą ważyć te mavici w wersji disc? Cenę znam, bo już sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Obrecz do xc/enduro, lekka, pod tarcze: http://www.allegro.pl/item201871295_nowa_o..._tanio_hit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Sun rimsy niestety są chyba trochę za lekkie jak do takiej wagi, zresztą, po tym jak widziałem na zdjęciach jedną z ich obręczy do XC całą popękaną to dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Vuelta excalibur DH.. tania, lekka, niezawodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.