Ecia Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ponawiam pytanie: jak się sprawa zakończyła (i czy się zakończyła)? Pytanie odnosi się do wszystkich, którzy wypowiadali się w tym wątku jako pokrzywdzeni. Pozdrówko indagujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ostatecznie po w sumie pol roku oddal cala kase. Natomiast nadal ciekaw jestem czy wyjasni ta wczesniejsza paczke , chociaz ma w to watpliwosci. Prosilbym o nie zdejmowanie tematu jeszcze , o ile w ogole bylo to w planach bo nie wiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Powinieneś domagać się od Niego ustawowych odsetek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Nie zdejmujemy. Z tego, co widzę, sprawa nie rozwiązała się do końca. Czekam na kolejne relacje od osób, które się tu wcześniej udzielały. Pozdrówko bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Wlasnie jak tam inni ? Z tego co wiem 1 osobami z korbami miala problem a druga z amorkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
headdie Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Z tego co sie orientuje to czesc kasy za korby juz zostala oddana, ciezko mi powiedziec ile dokladnie, bo sie ta sprawa osobiscie nie zajmuje, mam nadzieje ze niedlugo wplynie cala pozostala kwota. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
got3n Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam MAC oddal wlasnie ostatnia rate a korby cala kasa wplynela. Troche to trwalo no ale wszystko juz jest ok ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Mhm , ja czekam na zwrot reszty tzn 1000 zl z pierwszej paczki , czesc oddana zostalo 800 zl po wszystki zamieszcze info co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No i znow problemy male tzn od tyg brak kontaktu ech. Co ciekawe skoro zaczal oddwac pieniadze za paczke z zeszlego roku tzn ze jednak z nia tez wala odwalil , bo kto by chcial oddawac jesli faktycznie to poczta by nawalila ? ... Czy inne osoby sa juz rozliczone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 I to by mi wystarczyło, żeby iść już do sądu... Starczy tego wodzenia za nos. Choć poniekąd mogę go zrozumieć, że tak długo oddaje. Jeśli koleś naciągnął kilkanaście osób na kilka grubych tyś to przy jakiejś wypłacie powiedzmy ok 1000 pln to będzie jeszcze ze 3 lata oddawał... Dlatego ja bym się już z nim nie bawił bo pewno jesteś gdzieś na długiej liście dłużników nie na pierwszym miejscu... Sąd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmac Napisano 6 Października 2007 Udostępnij Napisano 6 Października 2007 i tu się mylisz bo zostały 2 osoby : jedna 550 zostało a druga 650, która jest Michał... wiec nie lata nie przesadzaj tylko 10.10 jak mówiłem wookiemu bedzie final tego spłacania... jak dla mnie eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_0505 Napisano 8 Października 2007 Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam, ja od Djmac'a kupiłem jego Meride, wszystko było jak najbardziej ok...meride już sprzedałem, ale byłem z niej bardzo zadowolony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 8 Października 2007 Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Tylko, że to nie jest temat o DjMacu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Już się pogubiłam.... Inna sprawa, że okej oddadzą pieniądze, ale przez ten czas one 'nie pracowały' dla Ciebie. Powinieneś domagać się odsetek karnych 11%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Nie ustalalem odsetek ale w sumie sprawa z 1 paczka ciagnie sie ... rok :/ , a druga pol roku trwala , ja z Maciejem ustalilem zasady wiec teraz czekam az on dopelni tego. Jesli wszyscy nawet powoli ale wyjasniaja sprawe i wszystko idzie w dobra strone to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2007 21.10 a finalu nie ma , czy druga osoba dostala zwrot ? prosil bym o info jesli widziala temat i pisze czasem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 21 Października 2007 Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Podziwiam cierpliwosc. W sumie miec za darmo kase na pol roku, potem oddac. Swietny biznes. Sprzedam carbonowego xtc za 4000zl, jak nie wysle to oddam kase (po pol roku) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 21 Października 2007 Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Z tą sygnaturką to nie powinieneś pisac postów do 20:20 Verul;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Po .... roku , calosc dlugu zostala rozliczona i oddana , wobec czego prosze o zamkniecie tematu i odklejenie , sprawa zostala zakonczona , i dzieki za informacje i pomoc w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.