topol Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Poszukuje owej torby.Kompletnie nie wiem na jakiej sie skupic! Ewentualnych posaidaczy prosze o rekomendacje/reklame swej nereczki. Wymagania: poj:około 10 L kieszenie zew na conajmniej 2 bidony Kolorystyka bez znaczenia,za to cena jak najbardziej .
Pati Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Hej, ja mam Torbę Liptona, http://eraomnix.allegro.pl/show_item.php?item=186539878 Tania, pojemna i ładna Wiele moich znajomych ją kupiła i bardzo sobie ją chwali. Polecam!
topol Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Napisano 1 Czerwca 2007 nieaktualne! juz kupiłem przewielką torbe HANNAH za 29zł.UWAGA przecena z 129!
QWEY564 Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 za 29zł.UWAGA przecena z 129! :eek: o kurcze... co to za sklep??? czekamy na linka... Ja mam biodrówkę Canona(taka wielkość: http://www.e-biwak.pl/tempprodukt.php?nazw...Funny%20Bag%20M ) trzymam tam dętkę, klucze, chusteczki, komórkę, pieniądze, mp3 i zmieszczą się jeszcze ze 3-4batony... czasami do paska przypinam futerał od cyfrówki... PS wygodnie się jeździ z biodrówką z dwoma bidonami?? bardzo je czuć??
tobiasz Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 ja uzywam torcy z croppa, jest ok miesci sie 1 bidon i masa roznych rowerowych ######
topol Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Napisano 1 Czerwca 2007 linka nie podam bo produktu nie znalazłem w sieci.Jutro moge jedynie ja popstrykac! i zapodam foty.
Ecia Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 To czekamy na foty . A jaki to model? Pozdrówko indagujące ...
Ecia Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Dzięki. Świetna ta torba . Właśnie coś takiego by mi się przydało. Będę się rozglądać, może i mnie się uda wypatrzeć... Pozdrówko z 10
topol Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Napisano 2 Czerwca 2007 Zaglądaj do sklepow campusa,alpinus-tam to dorwałem
Cybula Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Ja mam tego edge 75 - kupilem sobie na dzien dziecka . I naprawdę polecam. Swietnie sie prezentuje, znacznie lepsza od plecaka na krotsze wycieczki. Zmiesci sie discman, jakas kurtka, bidon, telefon, portfel, troche zarcia, narzedzia i moze cos sie jeszcze upchnie. Czyli wszyskto co potrzeba na wycieczke rowerowa . No i jak na razie to widac ze dosc solidnie zbudowana. Tez za 29zl kupilem w sklepie sportowym Thomas w CH Batory w Gdyni.
topol Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Napisano 3 Czerwca 2007 :eek: o kurcze... co to za sklep??? czekamy na linka. PS wygodnie się jeździ z biodrówką z dwoma bidonami?? bardzo je czuć?? Napisze tak - załadowałem : jak widac na foto 2xO,75 l wody 2 banany 3 corny 10 sandwiczy portfel /lekki/ kpl imbusów dętkę łyżki do opon kropelke , latki, finish line mini obcążki scyzoryk spinke do łancucha haha kpl lampek i chyba wszystko Jak zatargałem na plecy troche sie zdziwiłem-bo wazylo.Pas wbijał sie w bebzum jak szalony.Z upływam czasy pijac wode,jedzac prowiant było lepiej. Woda 0 75 ciut za duża ,nastepny wypad zrobie z 05l. Generalnie przejechałem wycieczke 120 km i powiem -nie żałuje
tobiasz Napisano 13 Czerwca 2007 Napisano 13 Czerwca 2007 w tesco mozna kupic bardzo podobna torbe (wilkosciowo)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.