TocaS Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam Przymierzam się do kupna sztycy gdyż owa, którą posiadam jest za krótka. Zależy mi na ustawieniach kąty nie kąty (ale to jużchyba wszystkie mają), wychył jarzemka do tyłu.... Waga nie jest istotna. Cena do 100 zł góra 120. ps. Chciałem zakupić BopLighta ale nie mają rozmiaru 30,4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 najprostrzym rozwiazaniem bedzie dowolna sztyca 27.2 i tulejka redukcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ...a czy ta tulejka bedzie się dobrze sprawować ?? nie będzie mi sztyca zjeżdzać ?? ..a bezpieczeństwo - uszk. sztycy, ramy ?? jeśli opłaca się brać tulejkę redukcyjną to biore sztyce Dartmoor'a lub Boplighta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 kumpel od dłuzszego czasu smiga na tulejce i nic sie nie dzieje pozatym ta tulejka jest natyle długa zeby nieuszkodzić ramy sztyca sie nie obsuwa elegancko trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondziu Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 bierz sztyce kalloy (uno 3d lite). Bezkompromisowa w tej cenie. Dluga 400 mm, bardzo sztywna, lekka , tania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Swego czasu na allegro bywały sztyce Guizzo w tym rozmiarze. Polecam. Stosunkowo lekkie, całkiem wytrzymałem i dość estetyczne. Przy moich 85kg przez ostatni rok nie sprawiałą problemów, pomimo wysunięcia do linii maximum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.