rszturo Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Jakby ktoś chciał pokręcić z podobnymi cyklomaniakami :twisted: , to tutaj znajdzie najnowsze wiadomości w tej kwestii - http://tssa.pl/Forum/viewforum.php?f=3&...f00dacbeca5d974 Na sobotę (03.06.) planowana traska to ok 80 km w stronę Golubia, w tempie różnym. Start 9:45 spod OBI. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 17 Maja 2008 Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Może gdzieś się wybierzemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Można by się gdzieś zjechać. Napisz tylko jakie godziny i dni Ci pasują, w jakim miejscu. W tygodniu mi pasuje po południu około 18. W weekendy raczej przed południem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jako że z Torunia macie bliżej, to może ktoś będzie chętny. W sobotę najprawdopodobniej w Otłoczynie, żeby pojeździć po poligonie, a raczej go z eksplorować bo nie byłem nigdy. Jedyny kłopot to że będę tam dość wcześnie bo o 7, albo 8 (zależnie jak wstanę). Gdyby był ktoś chętny, zapraszam Edit: mogę być nawet o 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 I kolejna poprawka, będę jednak jechał w niedzielę i będę tam od 7. Chętnych zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 To jednak nie sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Nie, teraz dopiero tak wyszło. Sorry za dezinformacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adshaker Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam! Chętnie bym gdzieś pojezdził w ten weekend, jakby był ktoś chętny to pisać albo smsować (600919678). I może niekoniecznie po poligonie o 7 rano Może szykuje się jakaś większa grupka wyjazdowa, jeśli tak to proszę o kontakt. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarodh Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jutro,ruszamy (szosowo) pooglądać czasówkę na szosie do Chorągiewki(bedziemy w okolicach mostu drogowego około10,25-35) a potem chyba polecę do bydzi. A w niedzielę moze dłuższy wypad ww okolicę Skłudzewa(terenowo)? MOżemy wystartować ok.10.30 ze skrzyzowania ul.Polnej i Chełmińskiej(stacja benzynowa).Dystans ok70km(do uzgodnienia) czas ok3-4h(do uzgodnienia). Piszcie kto będzie ,żebym nie czekał za dlugo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No to wychodzi na to że sam pośmigam tam Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Nie bądź taki pewien, że pojeździsz sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adshaker Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Wypad terenowy w oklice Skłudzewa w niedzielę pasowałby mi. Godz. 10.30 z rogu Polnej i Chełmińskiej może być. Prosze o ewentualne potwierdzenie i wpisy chętnych. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Adshaker,podaj numer Gadu Gadu to byśmy się mogli kiedyś umówić na jakiś wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adshaker Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ok, mój numer GG: 4957042 lub pisac na Skypie pod tym samym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarodh Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Oka niedziela 10.30 stacja paliw na skrzyżowaniu Polnej i Chełmińskiej.Czekam max do 10.35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 W tym tygodniu jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adshaker Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Jutro, czyli 15.06 jest impreza rowerowa z okazji 5 rocznicy otwarcia szlaku Tor-Bydg. Jest przejazd szlakiem do Skłudzewa, na miejscu mały piknik (grochówka). W obie strony ok. 52km. Spotkanie starowe o 10.20 na pl. Rapackiego przy dyspozytorni MZK. Zapraszam, ja jade z żoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Sezon w pełni, może byśmy się gdzieś wybrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Od 6 sierpnia bede w Aleksandrowie Kujawskim, ktos chetny zeby pojezdzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Na weekend 9-10 sierpnia nie mam jeszcze żadnych planów więc mogę się wstępnie na jakiś wypad umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Kolumb już mi zapodał temat. Trzeba by się jakoś zgrać. Wstępnie termin to niedziela, kierunek na Golub Dobrzyń. Napisz o której możesz wystartować z Aleksandrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Powinienem być. Tylko, żebym za Wami nadążył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisz o której możesz wystartować z Aleksandrowa. Przed 8 powinienem sie zebrac, ile sie jedzie do Torunia tempem 30-31 km/h ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Niecałą godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Kurde, troche dlugawo jednak... Przed 7 nie wstane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.