Skocz do zawartości

[ustawki MTB Toruń] Wspólna jazda

rszturo

Rekomendowane odpowiedzi

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Można by się gdzieś zjechać. Napisz tylko jakie godziny i dni Ci pasują, w jakim miejscu. W tygodniu mi pasuje po południu około 18. W weekendy raczej przed południem.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jako że z Torunia macie bliżej, to może ktoś będzie chętny. W sobotę najprawdopodobniej w Otłoczynie, żeby pojeździć po poligonie, a raczej go z eksplorować bo nie byłem nigdy. Jedyny kłopot to że będę tam dość wcześnie bo o 7, albo 8 (zależnie jak wstanę). Gdyby był ktoś chętny, zapraszam <_<

Edit: mogę być nawet o 6 :D

Napisano

Witam!

Chętnie bym gdzieś pojezdził w ten weekend, jakby był ktoś chętny to pisać albo smsować (600919678). I może niekoniecznie po poligonie o 7 rano :P Może szykuje się jakaś większa grupka wyjazdowa, jeśli tak to proszę o kontakt. Pozdr.

Napisano

Jutro,ruszamy (szosowo) pooglądać czasówkę na szosie do Chorągiewki(bedziemy w okolicach mostu drogowego około10,25-35) a potem chyba polecę do bydzi.

A w niedzielę moze dłuższy wypad ww okolicę Skłudzewa(terenowo)?

MOżemy wystartować ok.10.30 ze skrzyzowania ul.Polnej i Chełmińskiej(stacja benzynowa).Dystans ok70km(do uzgodnienia) czas ok3-4h(do uzgodnienia).

Piszcie kto będzie ,żebym nie czekał za dlugo...

Napisano

Wypad terenowy w oklice Skłudzewa w niedzielę pasowałby mi. Godz. 10.30 z rogu Polnej i Chełmińskiej może być. Prosze o ewentualne potwierdzenie i wpisy chętnych. Pozdr.

Napisano

Jutro, czyli 15.06 jest impreza rowerowa z okazji 5 rocznicy otwarcia szlaku Tor-Bydg. Jest przejazd szlakiem do Skłudzewa, na miejscu mały piknik (grochówka). W obie strony ok. 52km.

Spotkanie starowe o 10.20 na pl. Rapackiego przy dyspozytorni MZK. Zapraszam, ja jade z żoną :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Kolumb już mi zapodał temat. Trzeba by się jakoś zgrać. Wstępnie termin to niedziela, kierunek na Golub Dobrzyń. Napisz o której możesz wystartować z Aleksandrowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...