Skocz do zawartości

[ustawki MTB Toruń] Wspólna jazda

rszturo

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby ktoś chciał pokręcić z podobnymi cyklomaniakami :twisted: , to tutaj znajdzie najnowsze wiadomości w tej kwestii - http://tssa.pl/Forum/viewforum.php?f=3&amp...f00dacbeca5d974

Na sobotę (03.06.) planowana traska to ok 80 km w stronę Golubia, w tempie różnym. Start 9:45 spod OBI.

Pozdrower

• 11 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Jako że z Torunia macie bliżej, to może ktoś będzie chętny. W sobotę najprawdopodobniej w Otłoczynie, żeby pojeździć po poligonie, a raczej go z eksplorować bo nie byłem nigdy. Jedyny kłopot to że będę tam dość wcześnie bo o 7, albo 8 (zależnie jak wstanę). Gdyby był ktoś chętny, zapraszam <_<

Edit: mogę być nawet o 6 :D

Jutro,ruszamy (szosowo) pooglądać czasówkę na szosie do Chorągiewki(bedziemy w okolicach mostu drogowego około10,25-35) a potem chyba polecę do bydzi.

A w niedzielę moze dłuższy wypad ww okolicę Skłudzewa(terenowo)?

MOżemy wystartować ok.10.30 ze skrzyzowania ul.Polnej i Chełmińskiej(stacja benzynowa).Dystans ok70km(do uzgodnienia) czas ok3-4h(do uzgodnienia).

Piszcie kto będzie ,żebym nie czekał za dlugo...

Jutro, czyli 15.06 jest impreza rowerowa z okazji 5 rocznicy otwarcia szlaku Tor-Bydg. Jest przejazd szlakiem do Skłudzewa, na miejscu mały piknik (grochówka). W obie strony ok. 52km.

Spotkanie starowe o 10.20 na pl. Rapackiego przy dyspozytorni MZK. Zapraszam, ja jade z żoną :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...