Skocz do zawartości

[pompka] R7

pwe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wyglada na sprzet dobrej jakosci. zastosowano tam kilka ciekawych rozwiazan. mysle, ze kupilbym cos takiego, gdybym byl w potrzebie.

Napisano

dzieki

w sumie taniej coś chyba ciężko znaleźć, szkoda ze na miejscu nie miał bym, na weekend bym musiał na CPN skoczyć :rolleyes:

a w Warszawie i przystępnie cenowo wie ktos gdzie kupić można? Nikt z ALLE nie jest z Warszawy a chciałbym mieć przed weekendem

Napisano

Mam, używam, nie narzekam. Choć przyznam, że zaraz po zakupie okazało się, że o-ring uszczelniający „zaworek do upuszczania kompresji” czy jak tam to się nazywa (ten czerwony guzik) był walnięty, ale nie był to kłopot wielki, nożyczki, stara dętka i w 5 minut było po kłopocie.

Napisano

Ostatnio pisałem że w decathlonach pokazały się pompki do amorów po bodajże 70 zł. Ja bym brał tam bo masz 2 lata zupeeeełnie bezproblemowej gwarancji. I na miejscu.

Napisano

oooo a wczoraj byłem i jakoś w oko nie wpadło ... :/ a tam po pracy jadę w takich korkach ze szok ale dobra, dziś po pracy na Redute marsz :)

dzieki!

Napisano

trzeba było wcześniej powiedzieć <_< byłem dziś i czas traciłem :/ (jeden plus że chyba odkręciłem jakiej rodzince zakup roweru z damperem za 1400zł :angry2: na korzyść sztywniaka za 1400 )

czyli co - albo kupuje pompke (a jej dziś nie kupie albo jeżdze na niedopompowanym amorku? ) super

Napisano

pwe doszla juz? Bo tez potrzebuje pompki ale do RS i nad ta sie zastanawiam, jezeli juz doszla to napisz czy juz ja przetestowales bo tej zachwalanej Beto Mp-033 nigdzie nie moge dopasc.

jeszcze jedno pytanko mam bo moj amor wymaga regulacji, pompowal ktos amora na stacji? Czy to bezpieczne dla amora, wole sie upewnic zeby niczego nie rozwalic :(

Napisano

Co własna pompka to własna. Założę się, że na pewno nikt z was za pierwszym razem dobrze nie napompuje. A to się znowu za dużo upuści i znowu trzeba dopompować itp. No i zawsze na miejscu pompka jest. Co do tej Beto - mam i używam, chociaż ostatnio częściej do kół (innej nie mam) niż do amorka - żeby napompować jedno koło to jest kilka minut machania :(

Napisano

oki no planuje kupic pompke, ale na pewno przez net bo na miejscu takiej nie kupie, a pare dni minie zanim dojdzie. Stad zastanawiam sie czy w tym czasie moglbym pompowac na stacji czy nie, chodzi mi o to czy to aby na pewno bezpieczne dla amora, czy nie za duza sila pompowania, taka mala paranoja wole sie upewnic za nim pojade na stacje :D

Napisano

Jak potrafisz dozować kompresorem ciśnienie to ryzykować można. Nie wiem jak w innych amorkach ale w moim Bomberze ciśnienie jest symboliczne, nawet nie wiem czy jest 1,5 bara.

Napisano

w sklepie rowerowym, co jest koło mnie, pompka do rock shox'ów stoi 135 PLN. a wiecie może, czy do różnych marek amorów trzeba różne pompki? bo w sklepach widziałem osobne pompki do każdej firmy. słyszałem też że są jakieś zwężki z pompki z zaworem samochodowym do zaworu z amora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...