yanq33 Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 Bedę robił sobie światło rowerowe oparte na diodach CREE i szukam m. in. takiego uchwytu: Czy ktoś wie gdzie coś takiego można kupić? PS. Jeśli rozwiążę kilka problemów z zasilaniem i sterowaniem będzie to duuużo jaśniejsze oświetlenie od seryjnie produkowanych lamp - nawet od CATEYE HL-EL700RC Triple Shot czy halogenowej Sigmy Mirage
DuzyMarek Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Myślę, że w rowerowym można dostać takie rzeczy. Albo poszukaj tutaj w Cykloturze: Części zapasowe do lampek. Powinno Ci coś podpasować.
topol Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 na stronie velo w zakładce czesci i akcesoria>author>lampy
Przeor Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Jak mi ukradli rower i byłem zmuszony dokupić sobie uchwyt do CatEye, to kupiłem w Colex-ie w Poznaniu. Jest to sklep z sieci Dobre Sklepy Rowerowe, więc myślę, że w kazdej placówce z tym logo powinieneś dostać uchwyt.
yanq33 Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Napisano 3 Czerwca 2007 Dziękuję wszystkim za pomoc, myślę że ten uchwyta da radę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.