Arek74 Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam, Kupiłem właśnie nowe klamko manetki DC ST-M585 (do hamulców hydraulicznych) i zaobserwowałem na nich niepokojący luz punkcie obrotu klamki, tzn samą klamkę wraz z manetką mogę przesuwać nieznacznie góra dół względem korpusu z tłoczkiem. Te manetki tak mają czy może trafił mi się jakiś wadliwy egzemplarz ? Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Ten typ tak ma , chyba że ja też mam wadliwy egzemplarz M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 tez tak mam, chodzi Ci o to ze jak naciskasz dzwignie hamulca aby zmienic przelozenie to jest pewien luz zanim zacznie ciagnac linke? Jezeli tak to tez tak mam i bardzo mnie to irytowalo, myslalem ze mam popsute na poczatku, ale teraz juz sie przyzwyczailem, to chyba jedyna wada duali, ale po pewnym czasie juz prawie nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 tak ten typ tak ma. też mam te klamkomanetki i jest taki luz może z 3-4mm a każda strone. ale jakoś mi to nie przeszkadza w czasie jazdy. Nawet obijania sie słychać przy dużym drżeniu kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Też mnie to na początku ciekawiło ale doszedłem do wniosku że to normalne co jak widzę znajduje potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Ja tam nawet nie poczulem ze jakis luz jest xD Przyzwyczajenie do luzow...trzeba sie wyluzowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek74 Napisano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 A to spoko, zaczynam się przyzwyczajać :wink: Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.