Shadow265 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 No wlasnie Mieciu o to mi chodzilo Gites, jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Teraz jest niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Za jasno wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Teraz jest pięknie czerwono jak kiedyś Szczerze mówiąc to nie pamiętam jaki był kolor forum jak się rejestrowałem(listopad 2004, pamięta ktoś ?) ale czerwony był dopiero później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Czerwca 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Za jasno wg mnie. to sobie zmien skore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 więcej czerni!!! te błękity nie pasują(czerwony i żółty może zostać) fajnie że forum się zmienia i rozbudowuje... można w ogóle zmienić kolory przycisków przy czarnej skórce?? nawet jak nie można to jest spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 IMO czarna najlepsza Nie męczy tak oczy jak te oczo######ne pomarańczowe skórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 A moja ulubiona skórka jest właśnie pomarańczowa - Forumrowerowe.org 2.2.2. Orange . Pozdrówko na przekór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 A dla mnie najładniejsza jest grey, nie lubię jak jest zbyt kolorowo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ludzie ale skończcie licytację która skóra jest najładniejsza. Piszcie tylko rzeczowe uwagi typu za jasno, nie widać, za ciemno, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirRob Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mieciu! Ciężko się napracowałeś! Cztery skóry do wyboru - super! 1. Red, 2. Orange wg mnie. Dziękuje bardzo! PS. Nie mogę edytować swoich postów. Pozdrawiam! ------------------------------------------- http://www.skiteam.pl/rower/CUBE/Curve/ PozdRowery dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.