Skocz do zawartości

[Logo] Nowe logo/baner forum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Tak mnie zastanawia czy nie można by trochę ulepszyć to logo na głównej stronie forum (u góry). Zajmuje się trochę grafiką i projektowaniem stron, więc mógłbym coś podłubać.

Tylko mam kilka pytań:

1. Czy to maksymalny rozmiar tego banera (podać w pix x pix)?

2. Co musi być w nim obowiązkowo (jakies napisy itd.)?

3. I czy wogóle wchodzi w grę zmiana tego logo :)?

Pozdro

Napisano

jeśli mógłbym coś zasugerować: obecne logo jest OK ale jest trochę przymałe(napis "forumrowerowe" mógłby być zdecydowanie większy kosztem wielkości reklam sponsorów -jeśli to oczywiście jest możliwe)

Napisano

Sorry, ale na czym polega obecne logo tego forum ?

Zobaczcie sobie, jakie "logo" tego forum wybrali na:

http://start24.pl/www/fora/

- to jest te logo? :D ten tekst na tle?

Ja bym tez cos zmienił, może nawet coś na styl tych naklejek Xc zone ^_^

Napisano

Mnie obecne logo nie przeszkadza, jest wporzadku.

Jak dla mnie nie jest wazniejsze logo od informacji ktore moge tu znalesc, wiec uwazam zmiane czegos na sile, czegos co jest od dawna za zmiane wymuszona.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Zjadłeś mi jedno, małe r, Ślawus. Niestety, nie mam wyboru. Jest tylko grey simple. Około 15-tej miałem do wyboru Orange i czarny, ale czarny to porażka. Oddajcie mi Pomarańczę! Proszę. Pozdrawiam!

Napisano

Fakt- mi tez sie skory posypaly, ustawilem sobie na pomarancze, bo nie widac czarnego na ciemnym tle, a teraz lipa :/

Cos sie stalo, klopoty techniczne?

Napisano

Mieciu! Nie widać czarnych liter, na czarnym tle. A w grey simple ledwo widać litery na ciemnym tle. Kiedy się spodziewasz innych opcji? Ta ORANGE była b. dobra.

Napisano

E tam, najlepsze było stare, dobre, czerwone forum. :) Zresztą każdy ma swoje zdanie i nie da się wszystkich zadowolić, mi nie pasuje logo, zaraz po zmianie wyglądu forum było ładniejsze, a teraz? zwykły tekst na jednolitym tle, fuj. ;) Co do liter, u mnie wszystko ładnie widać, czarne literki na dość jasnym szarym tle, może macie coś poprzestawiane w monitorach? :huh:

Napisano

Mieciu, chodzi mi o pole zaczynajace sie od "reklamy google" az po okno- masz szare ciemne tlo, prawda? I na tym tle sa np "> Forum Rowerowe na MAX! Największe w Polsce forum rowerowe > Z innej beki > Koncert życzeń/ Słowa kreatywnej krytyki > [Logo] Nowe logo/baner forum" prawda? Czarne litery sie trochu zlewaja z tym tlem...

Chyba ze naprawde mam cos z kolorami to grzecznie przepraszam i zwracam honor :)

Napisano

Potwierdzam, mam tak samo przy skórze black. Nie widać tego

Współpraca: Sklep rowerowy SZUMGUM XC-Zone, Filmy rowerowe, mbike, Tapety rowerowe, Okulary, XCMTB, Rowerownia, Wyprawy Rowerowe, Toplista rowerowa, Sklepy rowerowe, Forum sportowe, Fotki-zostańą jurorem
Patronujemy: Duszak Team, Przyczepki rowerowe Extrawheel, Media Team, Horizon five
> Forum Rowerowe na MAX! Największe w Polsce forum rowerowe > Z innej beki > Koncert życzeń/ Słowa kreatywnej krytyki

i tego

Sudoku para Moviles | 0 Credit Cards | Remortgages | Make Money Online | Lincoln LS Katalog stron rowerowych | Projektowanie stron | mariusznike.info | Autoefekt | Vivarel | Toplista rowerowa | MussaBikeWorld | Forum żeglarskie | Katalog stron Gwiazdor | Katalog stron internetowych | Katalog polskich stron | Katalog stron webtree | Katalog stron rowerowych | formuła 1 | Masuren | Kajaki - mazury | Bogusław Linda | Biznes Plan | Wiatrówki | Fotka, foto, fotki | konkursy | Darmowe ogłoszenia drobne | Forum Hardware | Windows tricki | Alarmy | Panoramy górskie | CentrumGSM  | wczasy last minute |
Miejsce na TWÓJ LINK!

A przy skórze grey jest mało kontrastowe.

• Root Admin
Napisano

czy ja moge prosic o screena bo zupelnie nie wiem o co chodzi... tlo powinno byc jasno szare.. i takie mi sie wyswietla i pod Opera i pod IE

a teraz jak jest?

Napisano

Co do Loga zgadzam się w zupełności :) Nawet potem można by zacząć produkować naklejki tak jak te xc-zone to mogłaby być fajna reklama tego forum, a i użytkownicy mogliby się łatwiej i szybciej poznać na różnego rodzaju maratonach :)

Ale to tylko taka drobna perspektywa rozwojowa z mojej strony :P

Pozdrawiam :)

Napisano

Wygląda normalnie. Jasno szare, niebieskie przyciski i obwódka odpowiedzi/szybkiej odpowiedzi. Ciemniejszy szary tam gdzie reklamy. Tak z grubsza. Ale u mnie cały czas normalnie wygląda.

Skórka standardowa - grey simple. I tak w tym momencie nie mam dostępnej zadnej innej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...