kabanosdg Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam. Tak mnie zastanawia czy nie można by trochę ulepszyć to logo na głównej stronie forum (u góry). Zajmuje się trochę grafiką i projektowaniem stron, więc mógłbym coś podłubać. Tylko mam kilka pytań: 1. Czy to maksymalny rozmiar tego banera (podać w pix x pix)? 2. Co musi być w nim obowiązkowo (jakies napisy itd.)? 3. I czy wogóle wchodzi w grę zmiana tego logo ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 jeśli mógłbym coś zasugerować: obecne logo jest OK ale jest trochę przymałe(napis "forumrowerowe" mógłby być zdecydowanie większy kosztem wielkości reklam sponsorów -jeśli to oczywiście jest możliwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Sorry, ale na czym polega obecne logo tego forum ? Zobaczcie sobie, jakie "logo" tego forum wybrali na: http://start24.pl/www/fora/ - to jest te logo? ten tekst na tle? Ja bym tez cos zmienił, może nawet coś na styl tych naklejek Xc zone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Ja bym tez cos zmienił, może nawet coś na styl tych naklejek Xc zone popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Mnie obecne logo nie przeszkadza, jest wporzadku. Jak dla mnie nie jest wazniejsze logo od informacji ktore moge tu znalesc, wiec uwazam zmiane czegos na sile, czegos co jest od dawna za zmiane wymuszona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 30 Maja 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 koniec tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirRob Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ta skórka Grey mnie wkdenerwuje! Słabo widać czarne litery na ciemnoszarym tle. Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 MirRob to zmień sobie skórkę na inną. masz przecież wybór.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirRob Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zjadłeś mi jedno, małe r, Ślawus. Niestety, nie mam wyboru. Jest tylko grey simple. Około 15-tej miałem do wyboru Orange i czarny, ale czarny to porażka. Oddajcie mi Pomarańczę! Proszę. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Fakt- mi tez sie skory posypaly, ustawilem sobie na pomarancze, bo nie widac czarnego na ciemnym tle, a teraz lipa :/ Cos sie stalo, klopoty techniczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 26 Czerwca 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 nie wiem za bardzo czego nie widac...? oczywisvie beda jeszcze inne opcje, ale na razie musimy sie ograniczyć tylko do tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirRob Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mieciu! Nie widać czarnych liter, na czarnym tle. A w grey simple ledwo widać litery na ciemnym tle. Kiedy się spodziewasz innych opcji? Ta ORANGE była b. dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 E tam, najlepsze było stare, dobre, czerwone forum. Zresztą każdy ma swoje zdanie i nie da się wszystkich zadowolić, mi nie pasuje logo, zaraz po zmianie wyglądu forum było ładniejsze, a teraz? zwykły tekst na jednolitym tle, fuj. Co do liter, u mnie wszystko ładnie widać, czarne literki na dość jasnym szarym tle, może macie coś poprzestawiane w monitorach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 27 Czerwca 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 o czym ty mowisz? jakie czarne litery na czarnym tle? nic tu takiego nie ma! chyba ze ty masz cos z przeglądarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mieciu, chodzi mi o pole zaczynajace sie od "reklamy google" az po okno- masz szare ciemne tlo, prawda? I na tym tle sa np "> Forum Rowerowe na MAX! Największe w Polsce forum rowerowe > Z innej beki > Koncert życzeń/ Słowa kreatywnej krytyki > [Logo] Nowe logo/baner forum" prawda? Czarne litery sie trochu zlewaja z tym tlem... Chyba ze naprawde mam cos z kolorami to grzecznie przepraszam i zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Potwierdzam, mam tak samo przy skórze black. Nie widać tego Współpraca: Sklep rowerowy SZUMGUM XC-Zone, Filmy rowerowe, mbike, Tapety rowerowe, Okulary, XCMTB, Rowerownia, Wyprawy Rowerowe, Toplista rowerowa, Sklepy rowerowe, Forum sportowe, Fotki-zostańą jurorem Patronujemy: Duszak Team, Przyczepki rowerowe Extrawheel, Media Team, Horizon five > Forum Rowerowe na MAX! Największe w Polsce forum rowerowe > Z innej beki > Koncert życzeń/ Słowa kreatywnej krytyki i tego Sudoku para Moviles | 0 Credit Cards | Remortgages | Make Money Online | Lincoln LS Katalog stron rowerowych | Projektowanie stron | mariusznike.info | Autoefekt | Vivarel | Toplista rowerowa | MussaBikeWorld | Forum żeglarskie | Katalog stron Gwiazdor | Katalog stron internetowych | Katalog polskich stron | Katalog stron webtree | Katalog stron rowerowych | formuła 1 | Masuren | Kajaki - mazury | Bogusław Linda | Biznes Plan | Wiatrówki | Fotka, foto, fotki | konkursy | Darmowe ogłoszenia drobne | Forum Hardware | Windows tricki | Alarmy | Panoramy górskie | CentrumGSM | wczasy last minute | Miejsce na TWÓJ LINK! A przy skórze grey jest mało kontrastowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 27 Czerwca 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 czy ja moge prosic o screena bo zupelnie nie wiem o co chodzi... tlo powinno byc jasno szare.. i takie mi sie wyswietla i pod Opera i pod IE a teraz jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScR Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Co do Loga zgadzam się w zupełności Nawet potem można by zacząć produkować naklejki tak jak te xc-zone to mogłaby być fajna reklama tego forum, a i użytkownicy mogliby się łatwiej i szybciej poznać na różnego rodzaju maratonach Ale to tylko taka drobna perspektywa rozwojowa z mojej strony Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Dobra już wiem w czym rzecz. Zaraz dam screeny Tak jest z FF 2.0 A tak w Operze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Wygląda normalnie. Jasno szare, niebieskie przyciski i obwódka odpowiedzi/szybkiej odpowiedzi. Ciemniejszy szary tam gdzie reklamy. Tak z grubsza. Ale u mnie cały czas normalnie wygląda. Skórka standardowa - grey simple. I tak w tym momencie nie mam dostępnej zadnej innej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 a teraz jak jest? Teraz jest tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 27 Czerwca 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 no i tak powinno być. sorry, mój błąd.. zapomniałem o znaku # przy kolorkach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirRob Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Teraz jest dobrze. Szary jest jasny, a logo niczego nie zasłania. Dzięki! Kiedy będą nowe skórki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Teraz to baner forum jakiś niedorobiony sorka dla tego co to robił ale bez żadnego obrazka ?? nie ładny i tyle :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Czerwca 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 dzisiaj postaram sie przysiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.