Woody Napisano 29 Maja 2007 Napisano 29 Maja 2007 Który wybrać? Taki Donnay z paskiem na klate za 24zł z allegro czy może Crane Sport za 35zł odczyt z nadgarstka? Który jest dokładniejszy? Praktyczniejszy? Wygodniejszy?
evo Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 Mam Donnaya, taniego (coś koło 30-40 dałem chyba). Mimo pomocy mgr z anglika, nie mogę dojść do ładu, jak uruchomioć niektóre funkcje. Zreszta aktualnie się cos zrypało i nie działa, mam nadzieje, że to bateria siadła ... ale tak szybko ?
Woody Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Napisano 1 Czerwca 2007 Kupiłem też Donnaya, na razie czekam aż dojdzie. Miałem link do polskiej instrukcji przetłumaczonej przez jakiegoś człowieka z innego forum, niestety coś stało się z przeglądarką i straciłem wszystkie ulubione linki i nie mam jej już.. ale znalazłem ją najprawdopodobniej wpisując (instrukcja donnay polski) w google. Baterie siadają bardzo szybko, ponieważ są to leżaki magazynowe i bateie są rozładowane ze starości.
evo Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 no w pasku siadła mi szybko i się nie dziwie. Ale w tym "zegarku" ? Byłem przyzyczajony, że w zwykłych zegarkach trzyma po 5 lat czasem
Schwefel Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Jakby ktoś potrzebował to w załączniku przesyłam instrukcję do tego Donnay'a za 24zł http://www.filesend.net/download.php?f=a18...88ed3d7281714cb
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.