Riqar Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 pwe, a tam jedna linka to nie jest za długa?! Nie wiem od czego ona jest ale wg mnie to wystaje ona aż nadto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 wszystkie do przycięcia sa trzeba troceh czasu w weekend i chociaż przerzutki poskracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Extra fajna maszynka. Czy jest możliwe zobaczenie jej za żywo, jakaś wspólna wycieczka w piątek lub sobotę? Możesz wcześniej do mnie podjechać, cyknęlibyśmy parę fotek, a przy okazji może byś doradził co u mnie warto zmienić by zlecieć jeszcze trochę z wagą. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Pwe kombinujesz coś z siodełkiem czy polujesz na okazyjnego slr'a ? Btw maszyna jest już na takim etapie rozwoju że cięzko będzie zejść z wagi bez sporego funduszu bądź "inwazyjnego tuningu podzespołów" Btw na podminace "cięzkiej" przedniej przerzutki zyskasz max 40g... czy warto... :] ? Wg mnie przy takiej masie całkowitej gra nie warta świeczki - choć z drugiej strony od czegoś trzeba zacząć - pytanie tylko co zamierzasz osiągnąć tzn jaki wynik ostateczny jest tym po którego uzyskaniu spojrzysz na rower i stwierdzisz "koniec z odchudzaniem tej maszyny".... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 z siodełkiem czekam jak będzie tune to PL danio to pewnie go kupie, jak nie to ten SLR ... chce wygodne siodełko + lekkie przy okazji. co do roweru to z przerzutką np jeśli TANIA (nowy LX +-120g, xtr za pół darmo)okazja sie trafi by coś zrobic to OK< ale specjalnie to nie nie opłaca się przy wadze ogólnej. dużo więcej zbijac nie będę, nawet powiem więcej, to co mam zostanie(inne siodło tylko), waga będzie się wahać zaleznie od dętek i opon tylko tak jak piszesz to już za razdsądne pieniądze prawie max, reszta to spora kasa a mało gram. btw nadal mam GF 13.5kg w domu, kiedyś był lekki teraz to kowadełko i czuć różnice ! każdy element jazdy, powiem wiecej że musiałem się przyzyczaic nie tylko do samej geometrii ale też do jażdy, zwrotności tych 10kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 no cóż do tanich nie należą http://allegro.pl/item205254015_siodlo_tun...o_97g_nowe.html http://allegro.pl/item202999540_siodlo_tun...o_97g_nowe.html jest jeszcze velo http://allegro.pl/item203604972__velo_carb...n_124g_abp.html ale sporo osób je krytykuje niby nie wygodne choć to kwestia indywidualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 pwe możesz napisać coś więcej o piastach? Jak Ci się do tej pory sprawują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 już jestem piasty bez żadnych problemów, przejechane kilkaset km (ale to wiem ze nie duzo, wakacji już nie mam ) będe relacjonował ps w opiniach to piasty dla ludzi z masą nie za dużą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubson Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A ta rama to alu 7005, czy 6061, czy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yah0o_121 Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cześć. Gratuluję roweru Bardzo fajny sprzęt na wyścigi! Jak sprawują się piasty American Classic, z bębenkiem wszystko w porządku? Właśnie stoję przed wyborem lekkich piast pod tarcze, żeby wywalić klocowate XT'ki (tył ~440, przód ~260 ). Jeśli znajdziesz czas, napisz ile na tych piastach zdążyłeś już przejechać i jak się spisują. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2007 jakie alu? juz nie pamietam ale takie jak giant pisze na stronie co do piast? malo przejechalem 950km tylko i sie nadal nie zapowiada ze wiecej zrobie :/ bez zarzutu, ale to odległość mała w sumie. ps NIESTETY musze sprzedac rower, za rok bede myslal nad czyms, teraz kasa potrzebna :/ nie ma pieknie niestety :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 21 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Możesz napisać jak spisują się pedały, mało jest opinii na ich temat w sieci a chciałbym sobie takie sprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 wróciłem niestety w tamtym roku sezon mi sie szybko skonczył, przejechałem 1tyś km .... :/ co do exustarów to są ok, ciężko mi porónać do innych bo to moje 1 spd. brudza się dość szybko. ostatnio, zastanawiałem sie czy R7 nie zastąpić Sidem TEAM ale za duzo musiał bym dolozyc, z600zł co najmniej, więc na razie mysle po wiosennej konserwacj wrzuce jakies prawdziwe fotki z pleneru, aparat sie wezmie i portrety poćwiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Czerwca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Moim zdaniem jak zamieniać R7 na Sid'a to tylko na WC. TYch niżej się nie opłaca brać ze względu na marny zysk wagowy, no z tym Team to jeszcze tak bo masz plastikowe bebechy i goły amor bez blokady. Kultura pracy będzie pewnie taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Zdecydowanie zamieniać R7 na Sida! Marny zysk wagowy? 1541g dla R7 (nie wiem czy z manetką czy bez) a Mój Sid Team 1397 z manetką! Nie wiem o co chodzi z plastikowymi bebechami? Na pewno praca Sida jest lepsza - szerszy zakres regulacji, floodgate, dual air. Dodatkowo nie ma tego chorego systemu wymiany linki gdzie trzeba cały tłumik wywalać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Zdecydowanie zamieniać R7 na Sida! Marny zysk wagowy? 1541g dla R7 (nie wiem czy z manetką czy bez) a Mój Sid Team 1397 z manetką! Nie wiem o co chodzi z plastikowymi bebechami? Na pewno praca Sida jest lepsza - szerszy zakres regulacji, floodgate, dual air. Dodatkowo nie ma tego chorego systemu wymiany linki gdzie trzeba cały tłumik wywalać :] z manetka tyle waży no własnie się noszę ze zmianą... ale jakieś nowe się pojawiły 2009, białe ze kolorowymi nalepkami poczytać muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Sam się nad nowym SIDem zastanawiam, ale przy cenie Reby Team do SIDa Race'08 musiałbym dopłacić ~300 PLN, a juz nieźle budżet nadwyrężyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 I jak sprzęt pwe ? Użytkujesz dalej, jakieś zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 użytkuje zmiany? a łańcuch sie liczy? zmiany to tylko eksplatacyjne, detki itd nad amorem myslalem - manitou absolute mrd czerwony ale chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Bierz tego Manitou MRD, chętnie poczytał bym jakąś recenzję na temat jego pracy i przede wszystkim awaryjności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Bardzo fajny rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 dzięki! ------- jaki amortyzator można by wsadzić by i lżej trochę i przede wszystkim lepiej z wybieraniem było... SID jakiś? MRD? waga 67kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.