Fifi Napisano 29 Maja 2007 Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Cześć, muszę wymienić łańcuch w rowerze mojej mamy. Ma ona Unibike Luxora(miejski, 21 biegów). Tylko nie wiem jaki łańcuch był by dla niej dobry. Pomożecie ?? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 29 Maja 2007 Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 zwykly lancuch na 7biegowa kasete.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Jeśli to miał być prezent na Dzień Matki to się trochę spóźniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam. Po co odpisujecie głupoty? Ile pieniędzy na ten łańcuch chcesz przeznaczy? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 To nie na Dzień Mamy. Do 40 złoty. Fajnie, żeby było z zapinką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Jaki przebieg jest tego łańcucha? Jeżeli pow. 4k km to się może nie przyjąć. Myślę, że Sram PC38 będzie dobry jeżeli jeździ spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 W tym sklepie masz łańcuch i spinke: http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_53041110-...01__PZTA_0.html Do wydania masz 40 zł z przysyłką tak? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Przepraszam za mój ostatni post w tym temacie ale nie mogłem się powstrzymać. A teraz konkretnie - kiedyś ( około 3 lata temu ) na łańcuchu KMC za 15 zł przejechałem bezproblemowo 6000 km. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.