Wroner Napisano 29 Maja 2007 Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam! Jakie polecacie mi koła do dirtu i szprychy? DO 300 zł.... Pozdro Wroner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 29 Maja 2007 Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Komplet do 300 czy jedno koło? Vałki czy tarcze? 26 czy 24? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Pisze koła czyli komplet. Wydaje mi sie że cieżko bedzie coś złożyć za ta kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 w tej cenie jednego pozadnego kola na tyl sie nie zlozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Wydaje mi się, że najtańszy zestaw, który przetrzyma trochę to np. vuelta DH, zwykłe srebrne szprychy mach, albo DT i piasty Novateca, ale to i tak na pewno więcej niż 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ewentualnie jakieś gorsze piasty typu - http://www.rowerowy.com/piasty/shimano/shi...rzod_hb475.html i http://www.rowerowy.com/piasty/shimano/shimano_tyl_m475.html (około 100zł), do tego vuelta dh czy np. dm24 jeśli vałki (około 120zł) /zestaw na 36 szprych/ do tego zwykłe szprychy po 1zeta (72zł) + koszty przesyłki i wychodzi koło 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ale jaki jest sens w tym ze teraz kupi gorsze kola jak pozniej bedzie musial kupic lepsze czyli 2x wydatek a takto niech kupi raz a pozadnie i za 300 zł kupi sie tylne kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam!Jakie polecacie mi koła do dirtu i szprychy? DO 300 zł.... Pozdro Wroner pytanie brzmi: czy 300 złotych to absolutnie górna granica funduszy ktorą mozesz przeznaczyc na ten zakup? jesli tak to siłą rzeczy musisz sie liczyc z powaznymi minusami takiego zakupu - i nic na to nie poradzisz. jesli mozesz wydac wiecej wtedy mozna ci ewentualnie doradzic jak ekonomicznie ale sensownie dla twoich potrzeb wybrnąc z tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ale jaki jest sens w tym ze teraz kupi gorsze kola jak pozniej bedzie musial kupic lepsze czyli 2x wydatek a takto niech kupi raz a pozadnie i za 300 zł kupi sie tylne kolo Daruj sobie Ogór, jak koleś mówi 300zł to znaczy że pewnie mniej więcej taką kwotą dysponuje, to może ma poczekać 6 miesięcy nie jeżdżąc na rowerze, żę żeby mieć lepsze koła :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wroner Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ojej jak ja dawno juz tu nie byłem.... Teraz mam do dyspozyci cos sporo ponad 900zł na 2 koła mam nadzieje ze to powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Napisz czy tarcze czy vałki, 24 czy 26, zwykła czy sztywna oś w amorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wroner Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 V`ki 26" no i sztywna os.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 jesli nie checz wydawać w pizdu hajsu to na przód jakieś dm24 powinno wyrobić a na tył np s-type. kolega ma na tyle tytanowe szpryszki (ok.72zł na 1 koło) srogo karuje rower i centry nie ma... moze warto w nie zainwestować. do tego piasty ns albo dartmoora i wyjdzie nawet taniej a jak chcesz zaszaleć to kup sobie jakieś atomlaby 250zł za 1 obręcz inny kumpel ma i są nie do zajechania ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.