piecia015 Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Tak jak w tytule tematu... Łańcuch obija mi dolną rurę tylnego trójkąta, np. przy zeskakiwaniu z krawężnika, wydając przy tym nieprzyjemny dźwięk i rysując rurę. Co może być tego przyczyną? Co mogę z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 nic z tym nie zrobisz. mozesz kupic neoprenowa oslonke - http://allegro.pl/item195629799__chron_swo...a_author_a.html, badz zmontowac samemu z detki, starej opony etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Skrócenie go również zniweluje odrobinę to zjawisko. Jednak jakakolwiek osłonka jest mimo wszystko wskazana - ja swoją zrobiłem ze starej dętki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miromalbork Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ja mam neopren authora za dyszkę.Miałem wcześniej dętkę, ale mnie męczyła.Trzeba dobrze zrobić i nie zbyt blisko obciąć te obejmy z plastiku. Możesz zrobić singla i mieć spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Sa jeszcze dwie rzeczy o których nikt nie pomyślał... może być za długi łańcuch... lub źle ustawiony naciąg przerzutki... Ale osłone na trójkat to sobie spraw czym prędzej... przyda się w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 przyda sie również głębsza lektura forum , znajdziesz wiele odpowiedzi temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.