Pulse Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Jest to moj pierwszy kask. Kupiony na Allegro jako nowka za 125zl + wysylka. Jakby nie ta cena to bym go nie bral bo kolor taki sobie, ale okazja byla . Wentylacje ma na moj gust super, dosyc mocno sie poce, ale nawet w ostatnie upalne dni nie moge narzekac na wentylacje glowy (17 otworow). Dobrze siedzi na mojej duzej glowie , jak jade to prawie nie wiem ze go mam, nic nie uwiera, nie naciska. Wykonanie bdb, jestem zadowolony z zakupu i z czystym sumieniem polecam ten model Lazera. Fotki fota1 fota2 fota3 fota4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 w pierwszej chwili nie moglem skojarzyc gdzie przod, a gdzie tyl tego kasku! lazer ma ladne, oryginalne wzornictwo i sprzedaja produkty dobrej jakosci. 125pln to atrakcyjna cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakad Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A czy firma Lazer ma podobny system wymiany uszkodzonego kasku na nowy jak np. Giro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi