przemek_sj Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Hej. Przeszukałem to forum ale nie znalazłem niczego konkretnego na ten temat. Jest jakaś różnica między tymi hamulcami? Bo zamówiłem ostatnio MX 2 a dostałem GX 2, i bardzo mnie ciekawi czy nie zostałem w żaden sposób oszukany Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobekkk Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 WYDAJE mi się że GX 2 były dla gianta... i poza napisem niczym sie nie różnią ale moge sie mylić Ja w giant yukon mam gx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorondor Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 niczym się nie różnią... mam kone i mx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Różnią się klockami z tego co pamiętam, bo te z mx2 chyba nie pasowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinakoladaman Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 GX2 to wersja OEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek_sj Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 GX2 to wersja OEM czyli taka produkowana dla Hayes'a a nie przez samego Hayes'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 OEM to wersja bez pudelka, a BOX to z pudelkiem dobre mowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 OEM to wersje montowane fabrycznie w rowerach, których nie kupisz "normalnie" w sklepie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 jednak dobrze mowilem: np http://www.allegro.pl/item204253040_lancuc...0_xtrabike.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 OEM to na przykład hamulce Avid Juicy Three, albo cała seria widelców Marzocchi MZ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.