MarcinN Napisano 27 Maja 2007 Napisano 27 Maja 2007 http://www.allegro.pl/item196616602_rama_s...ta_gwaranc.html Znacie jakieś opinie, na temat tej ramy, a może macie jakieś własne przemyślenia? Jak plasuje się ona w tym przedziale cenowym z nówek, wiecie może ile waży? Pozdrawiam.
tymon_tm Napisano 27 Maja 2007 Napisano 27 Maja 2007 waga - rama min 1,8kg, widelec o ile jest alu min 700-800g straszne badziewie bez względu na cenę, i to nie tylko z powodu wagi
MarcinN Napisano 27 Maja 2007 Autor Napisano 27 Maja 2007 A jest Twoim zdaniem na rynku jakaś inna ciekawa nowa rama na 1 i 1/8 w cenie 300zł?
tymon_tm Napisano 27 Maja 2007 Napisano 27 Maja 2007 'ciekawa' rama to nie w tym przedziale, ale jak już to lepiej kup jakiegoś accenta
Amateur_PL Napisano 27 Maja 2007 Napisano 27 Maja 2007 Ja właśnie kupiłem tę ramę miałem brać accenta ale zdecydowałem sie na tą bo mimo wszystko rama+stery+przedni widelec kupując osobno wyniosłoby mnie więcej... a tu jest wszystko ALE Cena jest niska więc gdzieś jest haczyk. Moja rama jest ładnie pomalowana ale ma gdzieniegdzie małe rysy albo odpryski, naszczęście niewielkie i hak od przedniej przerzutki (ta rama jest w to wyposarzona) jest minimalnie zgięty (pewnie przed malowaniem) i musze kombinować żeby przerzutka była prosto. Mój kumpel też ją kupił i u niego hak jest ok ale miejscami mniej domalowana (i przez to jaśniejsza) i musiał piłować pilnikiem otwory na hamulce bo były zalane lakierem ILE DASZ, TAKI SPRZęT MASZ ja zapłaciłem ale nie żałuje wyboru bo zależy mi aby było jak najtaniej. WAGA całkowita: 2,5kg rama: około 2kg przedni widelec: 0,5-0,6 kg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.