nowicjusz Napisano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Witam Mam pytanko - czy warto kupic ten rower. Jestem ograniczony do 1700zl i znalazlem takie cos Schwinn Mesa i wakie cos Schwinn Mesa GS Czy warto wziąć któregoś z nich ( jest to wybór pod późniejszą rozbudowę więc zwracam dość dużą wage na ramę a ta jest podobno dość dobra) Dzięki za wszelkie sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 A czy tylko Schwinny wchodzą w grę? To świetna firma ale raczej niedostępna w Polsce. Mogą być potem problemy z ewentualnymi serwisami gwarancyjnymi itp... Przyjrzyj się ofercie Gary Fisher'a lub innych firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz Napisano 7 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 nie tylko brałem pod uwagę jeszcze GF advance. Generalnie chciałem dobry i oryginalny rower a co do Schwinna to akurat jest mozliwosc kupienia ( allegro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Ja bym wybrał tego Advance GF. Świetne i pewne modele za nieduże pieniądze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 hmm - zaciekawiły mnie te Schwinny - wie ktoś coś o nich bo jakos tak moło znane w Polsce :/ Schwinn mesa vs GF Advance - ktora rama lepsiejsza i dlaczego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolarz77 Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam wszystkich na forum. Mam okazję (czy to rzeczywiście okazja?) kupić nowy rower marki Schwinn Mesa GS, dokładnie taki: http://www.sklep.4energy.pl/product4212/sc..._rower_mesa_gs/ w cenie 850 PLN, chciałbym zapytać czy rower jest w porządku, czy osprzęt jest tu dobrany z głową, przyznam że firma nie jest mi bliżej znana, na forum generalnie Schwinn zbiera pochlebne recenzje ale trochę inne modele z innym osprzętem. Może ktoś już go użytkował. Zgóry dziękuję za pomoc. i jeszcze jedno jako rozmiar ramy będzie najlepszy dla osoby o wzroście 188 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Jak za tą kasę naprawdę przyzwoity. Rozmiar ramy możesz sobie wyliczyć według sposobu w przyklejonym temacie wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Frisby Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 J/W.. W tej cenie raczej nie znajdziesz nic lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.