sawik891 Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Witam. Właśnie kupiłem sobie używaną ramę Scotta i zauważyłem, e do niej była wcześniej zamontowana przerzutka typu E. A że do tej pory jeździłem z "normalną" przerzutką, mam kilka pytań: 1. Jak to się montuje do ramy? 2. Czy to działa/reguluje się/pracuje tak samo jak normalne przerzutki? 3. Czy ktoś używa takiego modelu: (SH ALIVIO) http://allegro.pl/item196223115_prz_przedn...m410_od_ss.html jakie + i - ma tego typu przerzutka w porównaniu z SH ALIVIO DOWN- i TOP- Swing? Proszę o pomoc Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łysol69 Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Montuje się nie do ramy, tylko do suportu z tego co się orientuję (zamiast jednej podkładki zakladasz przerzutkę). Tez miałem Scotta z taką przerzutką i działała normalnie, niestety złapała duży luz i się wykrzywiła trochę. Regulacja jest taka sama, przerzutka różni się tylko sposobem mocowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.