ukaniex Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Zawsze gdy temperatura skoczy powyżej 15` ,a słońce pojawi się na horyzoncie mam problemu z. . głową . Objawia się to tym ,że mam nie ustający ból w okolicach nosa, czoła. Ból ten jest taki mocny ,że nieraz nie kontaktuje co się do mnie mówi. Często mam to gdy chodzę grać w piłkę ,temperatura 25` to jeszcze nie upał ale ja już zdycham mimo tego ,że inni grają jakby nigdy nic. O zagraniach głową nie ma mowy gdyż byłoby to niczym harakiri. Zastanawiam się czy może być to spowodowane choroba zatok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Jeżeli odczuwasz taki ból i w dodatku przy dotyku tych miejsc to jest to na 90% problem z zatokami. Jedyna rada to udac się do lekarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Raczej przy uderzeniu :wink: ale fakt ,że boli. Może nie mam typowych objawów choroby zatok [przy nachyleniu się, ukucnięciu ból w okolicach czoła] ale podejrzewam ,że jednak to coś z nimi związane. Jakieś konsekwencje są nie leczenia zatok przez wiele lat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Jakieś konsekwencje są nie leczenia zatok przez wiele lat?? Straszne :twisted: Kiedy ja miałem zapalenie zatok i to takie wredne powracające to jak mnie laryngolog postraszył powikłaniami to byłem gotów mu rower oddać żeby mnie tylko wyleczył. Naprawdę polecam wizytę u dobrego laryngologa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.