Skocz do zawartości

[głowa, zatoki] problemu w cieplejsze dni

ukaniex

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze gdy temperatura skoczy powyżej 15` ,a słońce pojawi się na horyzoncie mam problemu z. . głową ^_^. Objawia się to tym ,że mam nie ustający ból w okolicach nosa, czoła. Ból ten jest taki mocny ,że nieraz nie kontaktuje co się do mnie mówi. Często mam to gdy chodzę grać w piłkę ,temperatura 25` to jeszcze nie upał ale ja już zdycham mimo tego ,że inni grają jakby nigdy nic. O zagraniach głową nie ma mowy gdyż byłoby to niczym harakiri. Zastanawiam się czy może być to spowodowane choroba zatok??

Raczej przy uderzeniu :wink: ale fakt ,że boli. Może nie mam typowych objawów choroby zatok [przy nachyleniu się, ukucnięciu ból w okolicach czoła] ale podejrzewam ,że jednak to coś z nimi związane. Jakieś konsekwencje są nie leczenia zatok przez wiele lat??

Jakieś konsekwencje są nie leczenia zatok przez wiele lat??

Straszne :twisted:

Kiedy ja miałem zapalenie zatok i to takie wredne powracające to jak mnie laryngolog postraszył powikłaniami to byłem gotów mu rower oddać żeby mnie tylko wyleczył.

Naprawdę polecam wizytę u dobrego laryngologa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...