frondziak Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 Jutro czyli sobota 26.05.2007 w godzinach 15-18 Policja znakuje rowery. Teren szkoły nr. 31 na Nałkowskich. Konieczny jest dowód tożsamości i dowod kupna roweru. Swoją drogą uważam, ze jak rama ma wybity numer fabryczny to znakowanie przez Policje jest zbędne. Pozatym i tak nie zapobiegnie to kradzieży nie mówiąc o odzyskaniu. No ale może komuś przyda się ta informacja.
ukaniex Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 Wybacz za OT bo nie dotycz mnie to ,ale. Jeżeli ktoś ma składany rower [80% forumowiczów zapewne] to co wtedy? [paragon za każdą część ,czy sprzęt od łańcucha i pancerzy po ramę znakują].
frondziak Napisano 25 Maja 2007 Autor Napisano 25 Maja 2007 Na zdrowy rozsądek potrzebny rachunek za rame, to na niej bedzie grawerowany numer. Wiadomo, że osprzęt się zmienia. Ogólnie takie akcje wg. mnie mijają się z celem. No ale nie róbmy OT. podrawiam
bialykom Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 nr ramy nie jest nigdzie rejestrowany. jak policjanci znajda rowery w dziupli, to nie wiedza do kogo naleza. takie dodatkowe oznakowanie daje cien szansy. no moze cien to za duzo powiedziane
fmichal Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 Ja mogę dodać, że znakowanie odbywa się także 31 maja (piątek) w Łęcznej, od 14 do 18, Przed komendą policji
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.