Gość Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 co myślicie o tych tarczach, czy koś na takich jeździ już. jakie są wrażenia? http://www.allegro.pl/item197666642_tarcza...a_fv_sklep.html podoba mi się kształt, ale nie wiem jak się sprawują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 ta tarcza to po prostu accent freezer: czyli jakas fabryka gratow rowerowych na tajwanie robi tarcze o identycznym ksztalcie cechując je (bądz nawet nie) oznaczeniami roznych producentow. takie tarcze sprzedaje w niemczech firma imperial i kaze sobie za to placic chyba 40 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Rakers chyba nie doczytał dokładnie treści aukcji, są to tarcze firmy BOP a nie BOB, a BOB z tego co wiem robi m.in. napinacze średniej klasy, wiec nie jest to chyba kompletne dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 To i tak wszystko jedno i to samo Bopbikes to masz BOP od rowerów grawitacyjnych, od samych ram po napinacze jak pisałeś wyżej tylko że BOP a nie BOB, oraz BopLight dla miłośników XC a szczególnie lekkich rowerów Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiruq Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 no ja mam takie tarcza 203 MM i działa dobrze... w sumie polecam... bo sie oplaca ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 wszystkie te tarcze to praktycznie to samo wiec mysle ze wybor nalezy do ciebie znam kilka osob co jezdza na accentach i sobie chwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 nie powiedzialbym, ze to samo, ale tez roznice nie sa jakies powalajace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.