kabanosdg Napisano 23 Maja 2007 Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 WItam. Pewnie już był podobny temat ale nie znalazłem. Możeici polecić jakiś program (najlepiej darmowy) do zapisywania parametrów treningów (trip dist, Trip time, Max speed itd.) który dodatkowo może to przedstawić w postaci wykresu? Zrobiłbym sobie w excelu arkusz, ale nie mam czasu Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szos Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Wystarczy troche poszperac i zaraz sie znajdzie http://www.wrower.pl/programy/index.php co prawda nie testowalem jeszcze tych programów ale mysle ze znajdziesz tam cos przydatnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Już danow przed założeniem tematu je testowałem- marne rezultaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.