Skocz do zawartości

[koła] Wytrzymałe i lekkie do 1300 zł

Deffiler

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam potrzebuje rady bo za bardzo nie widze wytrzymalych i lekkich koł za ta kase. Zastanawialem sie na zlozeniem kol na americanach ale sa za delikatne do sporadycznego skakania, enduro i agresywnego xc, myslalem tez o Dt340 piastach ale za taka kase raczej nie uda mi sie nowek dostac, komplet crosstraili czy innych mavicow zdaje sie byc calkiem niezlym wyborem ale jakos nie jestem do nich przekonany no i ta masa... A o xt, xtr, novatecach, woodmanach i innych tego typu nie chce nawet slyszec. Prosze o rade, z gory dzieki, pozdrawiam:)

• Mod Team
Napisano

1. Przeczytaj regulamin bo następnym razem temat zostanie usunięty.

2. American za delikatne, DT za drogie, Mavic Ci nie pasuje, o XTR, XT, Woodman i Novatec nie chcesz słyszeć więc czego właściwie oczekujesz? Praktycznie sam dałeś sobie odpowiedź - nie ma idealnych kół dla Ciebie.

• 2 tygodnie później...
Napisano
Witam potrzebuje rady bo za bardzo nie widze wytrzymalych i lekkich koł za ta kase. Zastanawialem sie na zlozeniem kol na americanach ale sa za delikatne do sporadycznego skakania, enduro i agresywnego xc, myslalem tez o Dt340 piastach ale za taka kase raczej nie uda mi sie nowek dostac, komplet crosstraili czy innych mavicow zdaje sie byc calkiem niezlym wyborem ale jakos nie jestem do nich przekonany no i ta masa... A o xt, xtr, novatecach, woodmanach i innych tego typu nie chce nawet slyszec. Prosze o rade, z gory dzieki, pozdrawiam:)

a może cos z tego?

allegro.pl/item200923485_mocne_lekkie_kola_dt_onyx_disc_mavic_xm_317.html

allegro.pl/item200805209_mocne_lekkie_kola_dt_onyx_disc_dt_x455_dt_comp.html

Napisano

2x XM-719 = 400zl ->Pancerne i lekkie obrecze

DT Champion = 72zl ->Cieniowanych chyba nie ma co zakladac...

Komplet Piast DT Onyx ok 700zl

I masz wypasione kolka do agresywnej jazdy(jakby mnie bylo stac to walsnie cos takiego bym zlozyl do katowania po gorach)

Napisano
2x XM-719 = 400zl ->Pancerne i lekkie obrecze

DT Champion = 72zl ->Cieniowanych chyba nie ma co zakladac...

Komplet Piast DT Onyx ok 700zl

I masz wypasione kolka do agresywnej jazdy(jakby mnie bylo stac to walsnie cos takiego bym zlozyl do katowania po gorach)

to nie lepiej kupic z aukcji prawie to samo 300pln taniej?<_< pozatym szprychy cieniowane w niczym nie ustępują wytrzymałością zwykłym a są sporo lżejsze:) a na marginesie to wydaje mi sie ze X455 są wystarczająco mocne:) brak ograniczeń wagowych dla uzytkownika... jak sie dobrze szprchy ponaciąga to troche mozna na tym polatac:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...