Skocz do zawartości

[sztyca] amortyzowana SR Suntour NCX-D5

marcinSZ0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej

Pragnę kupic sztycę taka jak w temacie ,producent podaje zalecaną wagę uzytkownika 60-100kg,chciałbym dowiedziec sie czy sztyca bedzie poprawnie pracowac przy wadze około 110kg,z góry dziekuje za odpowiedzi.

Napisano

sztyce amortyzowane (z tych tanich) lapia luzy, czy to bedzie po 20 czy po 500km. Z tego co mi wiadomo,

wiec nie wiem czy warto takie kupowac.

pozdro :confused:

Napisano

o tym modelu sztycy SR SUNTOUR NCX-D5 czytałem same pozytywne opinie,o małych luzach tez pisali,ale mnie interesuje czy moze uzywac jej osoba o wadze ponad 110kg ,w temacie sie pomyliłem ale nie umiej juz wyedytowac ;/

Napisano

napisz to tego sprzedawcy co ją sprzedaje (tadek30-chyba), i sie zapytaj.

ew. mozna wymienic sprezyne na twardsza.

Ogolnie mysle ze wytrzyma.

wg mnie to tylko nie potrzebne gramy bo wazy az 700g... czyli real bedzie kilkadziesiat wiecej a normalna i o polowe tansza to 300g. (np accent)

zastanow sie czy naprawdę jej potrzebujesz.

pozdro :confused:

Napisano

Mam troche starszy model i w sumie moge ja polecic. Zwlaszcza jak ktos ma problemy z kregoslupem i nie stac go na fulla...

Napisano

zalezy mi bardziej na komforcie jazdy niz na wadze roweru,dlatego zdecydowałem sie na ta sztycę,

plecy mnie bola bardzo często ,a do tego wkurza mnie trzeszczenie mojej sztycy w rowerze gdy jadę po dziurach,mimo smarowania cały czas jest to samo,czuć ze 110kg na dziurach to jest troche za duzo dla sztywnej sztycy.

Napisano

hmm..

jesli taak piszesz to.. mozna ja kupic. sprzedawca tadek30 jest ok i zawsze mozna cos wymenic jak sie zapsuje itp.

p.s. a moze byc wymienil siodelko na jakies wygodniejsze? l;>

Napisano

kumpel ma tego suntora 2007 gdzie rozwiązali podobno problem łapania luzów, jak na razie jest ok, sztyca nie pęknie po 110kg tylko tam jest regulacja twardosci sprzezyny wiec moze byc dla ciebie za mieka, ale jexdzi sie super warta kazdych pieniędzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...