MarcinN Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Powiem Wam tylko, że dla mnie to jest śmieszne, wszyscy tak chwalą Srama, a flagowe gripy mają spieprzone monitorki, ten temat powinien być dołączony do SRAM vs. SH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 no nie powiem ze to żałosne nie jest, X0, dość wysoko toto w hierarchii SRAMa jest ( )a ... nie działa w pełni sprawnie. ale jakość działania i komfort przełożeń, waga = miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Maja 2007 Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 ooo a co dokładnie zrobiłeś ? dokładnie to -> Sklejone w 2 miejscach i dosztukowane na końcu Jak masz jeszcze jakieś pytania to wal na priv. Schwefel czekam na jakies info i czy nadal działa nadal działa Marcin to śmiej się dalej, ponoć śmiech to zdrowie. Za to jak patrzę na sh*tmano to płakać mi się chce. Ani to wygląda, ani działa. Wolę mieć Srama z niedziałającym monitorkiem niż Shimano bez monitorka, bo mam możliwość naprawy i korzystania z niego a nie to co lansuje koncern z Japonii czyli oceniaj na oko jaki bieg masz. BTW jeździłeś na X-0 albo jakimkolwiek Sramie, że oceniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 miałem tak kiedyś z sramem triggerami. po rozkęceniu musiałem jeszcze raz papierek wyprostować i delikatnie ułożyć do dnia dziasiejszego działa dobrze już. a na gwarancji bym się pewnie nie doczekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 No i znów kaput :evil: Wskaźnik znów się ułamał akurat w miejscu klejenia a dodatkowo dosztukowana część wpadła do środka manetki więc nie obędzie się bez rozbierania jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 a ja z braku czasu i chęci zapomniałem i jeżdżę bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.