bajkerboy Napisano 21 Maja 2007 Napisano 21 Maja 2007 Elo. Chce kupic spodenki, z przeznaczeniem Freeride. Jakie polecacie? chodzi mi o takie które będą bardzo wygodne, dobrze wentylowane a przy tym ogryginalnie wykonane... Co prawda znam pare modeli foxa, ale... Prosze o Wasze rady. Jeżeli ktoś wie gdzie można takowe spodenki kupić TANIEJ to piszcie na moje gg... (3386141) z góry dzięki
bikerman Napisano 21 Maja 2007 Napisano 21 Maja 2007 To napisz ile dla Ciebie jest najtaniej.......bo to jest bardzo istotne....
bajkerboy Napisano 22 Maja 2007 Autor Napisano 22 Maja 2007 Bikerman... Nie nie pisałem gdzie można kupić NAJTANIEJ tylko TANIEJ! A to bardzo duża różnica! A chyba oczywistym jest ze jeśli coś kosztuje standardowo w sklepie 400 zł a można kupić gdzieś indziej za 290zł - to się bardziej opłaca... Chodzi o to czy ktoś dałby radę załatwić taniej... albo wie gdzie owe spodenki taniej kupię. Pytasz o zakres... myśle że od 200 do 400 zł... POZDRO
bikerman Napisano 22 Maja 2007 Napisano 22 Maja 2007 Zapytałem sie tylko i wyłacznie o zakres hajsu ;]...a jak inaczej to odebrałes to juz trudno....ja kupiłem ostatnio n allegro nowe spodenki foxa 30 % taniej niz w sklepie .....i moim zdaniem tam najlepiej oczekiwać na dogodne oferty oczywiscie jeszcze zdarzaja się promocje w sklepach internetowych.....Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.