Avat Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam! Łażę sobie po forum i czytam posty, aż doszedłem do wniosku, że brakuje nam tematu traktującego tylko o jeździe ekstremalnej. Na forum szosowcy, x-countrowcy mieszają się z downhillowcami, freeridowcami i dirt jumperami i często ciężko mi znaleźć interesujący mnie temat (należę do tej drugiej grupy ). Myślę, że warto by stworzyć taki dział, gdzie wszyscy mogliby się 'pospotykać', a na razie po takie rzeczy muszę wędrować na inne fora (m. in. dh-zone.com, za którym nieszczególnie przepadam). Kto jest za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcio Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 MMM dobry topic tylko ze zalozyl go moj brat :/ Zbierzcie sie tu wszyscy jezdzacy inaczej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ta sprawa była już poruszana... ja jestem na nie(argumentów można poszukać w starszych tematach) niedługo każdy styl jazdy będzie wymagał osobnego działu/forum. To forum chyba od zawsze(przynajmniej odkąd pamiętam kładło nacisk na(czyt. zrzeszało najwięcej ludu z) XC(stąd np napis na forumowej naklejce "XC Zone user") im więcej się zrobi działów i poddziałów tym forum będzie mniej czytelne... a jak ktoś chce sobie poczytać o DH to zapraszam tutaj: http://www.dh-zone.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Ja bym był za zrobieniem takiego działu ponieważ na dh zone jakoś mi sie nie podoba a tutaj jestem już od dawna i wszystkich prawie znam hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Było to już kiedyś przerabiane i nie wypaliło. Myślę, że wyszukiwarka jest na tyle dobra, że zawsze można coś znaleźć. A tak w ogóle to w tym dziale również obowiązuje regulamin, a w szczególności pkt.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Avat - to jest forum xc - zone jak chcesz coś "innego" to wejdz na dh-zone bądz bikeaction.....moim zdaniem nie opłaca sie tworzyć nowych działów jak są inne fora o tej specjalizacji. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 22 Maja 2007 Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 NIE nasze forum jest przy stronie XC zone i wiodącym tematem jest XC mamy i tak rozbudowaną strukturę forum nie tylko rowerową ale i rozrywkową propozycja była juz przerabiana, a ponieważ słynne w światku bikerów "niezdyscyplinowanie " typu dh zone przenikało na forum to dział został usunięty pozdrówko wyjaśniające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.