Avat Napisano 20 Maja 2007 Napisano 20 Maja 2007 Witam! Łażę sobie po forum i czytam posty, aż doszedłem do wniosku, że brakuje nam tematu traktującego tylko o jeździe ekstremalnej. Na forum szosowcy, x-countrowcy mieszają się z downhillowcami, freeridowcami i dirt jumperami i często ciężko mi znaleźć interesujący mnie temat (należę do tej drugiej grupy ). Myślę, że warto by stworzyć taki dział, gdzie wszyscy mogliby się 'pospotykać', a na razie po takie rzeczy muszę wędrować na inne fora (m. in. dh-zone.com, za którym nieszczególnie przepadam). Kto jest za?
Marcio Napisano 21 Maja 2007 Napisano 21 Maja 2007 MMM dobry topic tylko ze zalozyl go moj brat :/ Zbierzcie sie tu wszyscy jezdzacy inaczej!!!
QWEY564 Napisano 21 Maja 2007 Napisano 21 Maja 2007 ta sprawa była już poruszana... ja jestem na nie(argumentów można poszukać w starszych tematach) niedługo każdy styl jazdy będzie wymagał osobnego działu/forum. To forum chyba od zawsze(przynajmniej odkąd pamiętam kładło nacisk na(czyt. zrzeszało najwięcej ludu z) XC(stąd np napis na forumowej naklejce "XC Zone user") im więcej się zrobi działów i poddziałów tym forum będzie mniej czytelne... a jak ktoś chce sobie poczytać o DH to zapraszam tutaj: http://www.dh-zone.com/
homik Napisano 21 Maja 2007 Napisano 21 Maja 2007 Ja bym był za zrobieniem takiego działu ponieważ na dh zone jakoś mi sie nie podoba a tutaj jestem już od dawna i wszystkich prawie znam hehe
Schwefel Napisano 21 Maja 2007 Napisano 21 Maja 2007 Było to już kiedyś przerabiane i nie wypaliło. Myślę, że wyszukiwarka jest na tyle dobra, że zawsze można coś znaleźć. A tak w ogóle to w tym dziale również obowiązuje regulamin, a w szczególności pkt.1
bikerman Napisano 21 Maja 2007 Napisano 21 Maja 2007 Avat - to jest forum xc - zone jak chcesz coś "innego" to wejdz na dh-zone bądz bikeaction.....moim zdaniem nie opłaca sie tworzyć nowych działów jak są inne fora o tej specjalizacji. Pozdro
jurasek Napisano 22 Maja 2007 Napisano 22 Maja 2007 NIE nasze forum jest przy stronie XC zone i wiodącym tematem jest XC mamy i tak rozbudowaną strukturę forum nie tylko rowerową ale i rozrywkową propozycja była juz przerabiana, a ponieważ słynne w światku bikerów "niezdyscyplinowanie " typu dh zone przenikało na forum to dział został usunięty pozdrówko wyjaśniające
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.