Skocz do zawartości

[kask] Kask do Dirt Jumpingu

Wroner

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bierz orzecha.....tylko wybierz ten który bedzie ci najbardziej pasował ;] i najlepiej nie kupuj z neta....bo ja sie już przekonałem, że nie każdy kask pasuje każdej głowy i czasami można conajmniej "śmiesznie wyglądać" np. mój kumpel wygląda w 661 orzchu jak w garnku a w inkubie dobrze a u drugiego kumpla jest na odwórt ;) Pozdro

Napisano

A wiesz moze gdzie (w warszawie) mogłbym kupic jeden z tych kaskow? pytam dlatego gdyz prawie wszystkie sklepy rowerowe maja do zaoferowania tylko rekawiczki liczniki i serwis a zadko nawet rowery. Ja mieszkam w Wilanowie wiec tez by mi zalezało zeby ten sklep nie był np na woli...

Ja raczej bym sie sklaniał do tego białego bo jakos fajniej wyglada....

A mogłbys podacc jeszcze kilka DOBRYCH kaskow własnie do Dirt Jumpingu?

Pozdro

Napisano

bierz inkuba.....bardzo fajny kask, tani i dobry.....miałem okazje na nim śmigać i do tego pasuje do wiekszości głów.....Pozdro

Napisano

Tak naprawde nie wiem po co niektorzy biora ff do dj.

Oczywiscie zalezy jaki ten dirt jump kogos jest, moim zdaniem nie ma sensu wydawac kilku baniek na fuul face zeby poskakac z okolo 3m hopek...

Ja akurat mam 661 Mulet sprawuje sie bardzo fajnie i dostajesz gabki na rozmiar m i s jesli kupisz L oczywiscie.

Spokojnie moge ci go polecic fajnie wyglada z tymi przetloczeniami no i jednak firma to firma :unsure:

Napisano

ja Ci mowie żebys wziął inkuba....zamów go z krkochrona, mają całkiem przyzwoitą rozmiarówke takze bez problemu trafisz w rozmiar....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...