przemolinko Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 Witam zamierzam kupić rower interesuje mnie kross level a4 z 2008 jak i równiez merida mattts xc 100-v wzrost 185cm waga 85kg bede go uzywac czesto po asfalcie ale rowniez w lekkim terenie Lecz może wy mi doradzicie lepszy model. Lub skladanie wlasnego- mam taka mozliwosc
Teejays10 Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 WItam, ja osobiscie polecam krossa levela a4 z v brakeami i przy towjej wadze to amorem rock shox (no chyba ze chcesz z tarczami) Merida to neiwiem wiem tylko ze moj kumpel ma 40d tarcze hamują bardzo dobrze lecz ma go nie caly tydz a co do amora to ma xct v2 i przy skoku z murka 30 cm mu dobija;/ A jelsi chcesz skladac to musisz sie zastanowic bo ja bardzo dlugo myslalem co lepiej musisz sobie wyliczyc czy ci starczy i musisz brac pod uwage mostek kiere bo wiem ze niektórze robią tak dobra rama amor kola, opony to tamto korba kaseta dobra 1500zl a sie okazuje ze musisz kupic hamulce , detki, pedaly i sie okazuje ze ci nie starczy kasy:) na marginesie ja najprawdopodobniej bede skladal rower na ramie leader fox dirt paradise cocaina amorze 120 mm korbie trufativ iso flow wklad jaki shimano kola zwykle stozkowe wzmacniane kiera to jakas do 40 mostek tez jakos tak i inne rzeczy mam upatrzone ale za duzo pisania:D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.